Last news in Fakti

24 Септември, 2021 10:45 3 385 1

Найден Найденов след първия мач на младежите: Все едно не бях в България!

  • найденов-
  • волейбол-
  • публика-
  • българия-
  • младежи-
  • победа-
  • бахрейн-
  • световно първенство

"За какво спечелихме това световно, за какво беше всичко това, след като няма публика?", попита старши треньорът на националния ни отбор по волейбол за мъже до 21 години

Найден Найденов след първия мач на младежите: Все едно не бях в България! - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на националния ни отбор по волейбол за мъже до 21 години Найден Найденов призова решението по време на Световното първенство в зала „Левски-София“ да няма публика да бъде променено. Вчера България надделя с 3:0 над Бахрейн в първата си среща.

"Все едно не бях в България. Все едно бях в чужбина. За какво спечелихме това световно, за какво беше всичко това… Много се надявам властите да направят компромис. Естествено, по правилата. Да регламентират изисквания към публиката и да се допусне някакъв брой. Защото това мероприятие си губи целия ефект“, каза Найденов.

"Победата е победа. Мога да поздравя момчетата, защото имаше напрежение и то си личеше. Няма значение, че играхме срещу Бахрейн. Един отбор, който много хора подценяват, но той играе на добро ниво и правилен волейбол. Доволен съм от победата. Имаше някои пропуски, които дори е добре, че се получиха в този мач, за да можем да ги анализираме и да се опитаме за другите срещи да не допускаме тези елементарни грешки, които направихме“, каза Найденов по повод успеха над Бахрейн.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 SH BG

    3 2 Отговор
    Ами явно шефчетата на "територията" не са гледали европейското и мачовете в Полша, Чехия... :::)))

    пЛандемията ги е обсебила... :::)))

    Дааа...!!!