Last news in Fakti

28 Септември, 2021 09:18 1 410 3

Заги изригна: Съдийството стана непоносимо

  • локомотив (софия)-
  • славия-
  • съдийство-
  • златомир загорчич

"Не може във всеки мач да ни показват червени картони и да сме с човек по-малко", каза треньорът на Славия след загубата от Локомотив (София)

Заги изригна: Съдийството стана непоносимо - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Славия Златомир Загорчич нападна съдийския екип на двубоя с Локомотив София, завършил с поражение с 0:1 за неговия тим.

„Трябва да питате други хора защо се стигна до изгонването и резултата. Прекалиха с тези картони, много гадно съдийство.

„Не влязохме в мача като фаворит. Не може във всеки мач да ни показват червени картони и да сме с човек по-малко. Съдийството стана непоносимо. Футболът е мъжка игра, няма за какво да успокоявам играчите. На лицето си имам 150 шева и никога не съм се оплаквал, ние сме мъжкари.

Жалко е, че съдийството позволи да стане такъв изнервен мач. Не се позволява да се играе футбол, свири се на 5 секунди фаул. Имате ли статистиката с нарушенията? Имаше 50 нарушения. Това не е нормално. Даже и да са по-малко, пак не е нормално. Пуснете играчите да играят. Гледах мачове и в Англия и във Франция, никъде няма такива съдийски решения. Това е прекалено“, заяви Загорчич.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ………

    4 4 Отговор
    Научете “мъжкарите” да играят футбол , а не да св ритат като изуглавени !
  • 2 славист Добрич

    4 1 Отговор
    Съдията бе изпратен от Варна в София да закопае белите. Той е поръчков съдия, изпълнява нарежданията на Домуса от отбора от РЯзград. Срам и позор!
  • 3 Драганов аут

    2 0 Отговор
    Изгонете варненския поръчков рефер от футбола изобщо.!