Last news in Fakti

28 Септември, 2021 16:07 1 498 0

Златан Ибрахимович в състава на шведския национален отбор

  • златан ибрахимович-
  • милан-
  • швеция-
  • национален отбор-
  • световни квалификации

Ветеранът ще има възможност да играе за скандинавците в световните квалификации срещу Косово и Гърция през октомври

Златан Ибрахимович в състава на шведския национален отбор - 1
Снимка: БГНЕС

Златан Ибрахимович отново беше включен в състава на шведския национален отбор. Ветеранът ще има възможност да играе за скандинавците в световните квалификации срещу Косово и Гърция през октомври.

Селекционерът на "тре крунур" Яне Андерсон включи 40-годишния нападател в състава след шокиращата загуба с 1:2 срещу Гърция в самото начало на септември.

"Реших да го повикам в състава, защото имам надеждата и вярвам, че той може наистина да ни помогне. Златан имаше период на контузии в близкото минало, но се вижда, че сега е във форма", заяви Андерсон.

Шведите са на второ място в квалификационна група "В" с актив от 9 спечелени точки, на четири след лидера в класирането Испания. Швеция играе с Косово у дома на 9 октомври, а Гърция гостува на "Френдс Арена" четири дни след това. Ибрахимович дебютира за Швеция през 2001 година.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА