Last news in Fakti

30 Септември, 2021 11:37 1 517 6

Куман: Бъдещето ми в Барса не е в моите ръце

  • роналд куман-
  • футбол-
  • барселона

Въпреки че съм наясно, че треньорът в крайна сметка е виновен

Куман: Бъдещето ми в Барса не е в моите ръце - 1
Снимка: БГНЕС

Темата с оставката на Роналд Куман отново излезе на преден план след срамната загуба на Барселона с 0:3 от Бенфика в Шампионската лига. Треньорът бе лаконичен и заяви, че бъдещето му на "Камп Ноу" не е в неговите ръце.

„Не искам да отговарям на въпроса за моето бъдеще, защото не е в моите ръце. Въпреки че съм наясно, че треньорът в крайна сметка е виновен", заяви Куман.

Според Diario Sport ръководството на Барса няма да бърза с уволнението на Роналд Куман. Очаква се обаче тази вечер да бъде обсъдена ситуацията в отбора, включително и бъдещето на треньора.

Куман призна, че му е трудно да приеме загубата с 0:3 от Бенфика. Според него резултатът не отговаря на показаното от двата отбора в мача.

"Трудно ми е да приема този резултат. Не смятам, че той отговаря на мача, който гледахме. Макар да получихме ранен гол, смятам, че стояхме добре до 2:0. Играчите на Бенфика бяха силни физически и много бързи. Създадохме доста добри положения за гол, но не вкарахме. Фактът, че Бенфика реализира голяма част от малкото си голови възможности, направи разликата между двата отбора.

Няма смисъл от сравнения с отбора на Барселона от предишните години. Мога единствено да кажа какво мисля за своята работа в клуба - чувствам подкрепата на играчите и съм доволен от тяхното отношение", заяви Куман.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе

    8 0 Отговор
    Още когато Куман изгони Суарес от отбора ми беше ясно че няма да постигне успехи с Барса.
  • 2 Съра

    4 0 Отговор
    Куман Пике Алба Роберто трябва час по скоро да ги махнат.Налагане и обиграване само на млади футболисти.Има материал в Барса.Т.ябва им добър специалист да ги направи отбор.Куман не е такъв.
  • 3 Пламен

    3 0 Отговор
    Куман става за треньор,ама нещо от рода на Арда Кърджали...
  • 4 Пчелата

    3 0 Отговор
    От всяко дърво свирка не става..Беше добър футболист,но слаб треньор.Нещо като Христо Стоичков...

    Коментиран от #5

  • 5 Komapak

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Пчелата":

    И като футболист не беше клй знае какво. Синиша Михайлович имаше по-тежък шут. За тромавост няма да говорим защото си е факт. Колкото до това, дали от един защитник може да стане треньор съм готов да споря.
  • 6 ПЕНКО

    0 3 Отговор
    ОБИЧАМ КАТАЛУНИЯ ЗАРАДИ БИТКАТА ИМ С ГНУСНАТА МОНАРХИЯ И МАДРИД !!! НО КУМАН НЕ Е ЗА ТАМ --ТРЯБВА СПЕЦИАЛИСТ ПО КОМУНИКАЦИИ--ПСИХОЛОГ И ПЕДАГОК -ПО ДАРБА !!!!!!!!!!!!!