Last news in Fakti

3 Октомври, 2021 13:25 3 354 4

Тежък удар за световната №2 в тениса

  • арина сабаленка-
  • сабаленка

"Няма да мога да участвам, защото дадох положителен тест. Вече съм в изолация и ще остана тук до разрешение на лекарите и здравните работници", заяви Арина Сабаленка, която отпада за Индиън Уелс

Тежък удар за световната №2 в тениса - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Арина Сабаленка е дала положителна проба за коронавирус и няма да играе на турнира по тенис Индиън Уелс в САЩ. 23-годишната представителка на Беларус, която загуби на полуфиналите на Откритото първенство на САЩ срещу канадската тийнейджърка Лейла Фернандес, беше поставена под номер едно в основната схема в Калифорния. Сабаленка се намира на второ място в световната ранглиста.

"Няма да мога да участвам, защото дадох положителен тест. Вече съм в изолация и ще остана тук до разрешение на лекарите и здравните работници. Изглежда, че всичко с мен е наред, но съм тъжна, че не мога да играя тук през тази година", заяви Арина Сабаленка.

Турнирът в Индиън Уелс започва на 4 октомври. Серина Уилямс, която е 23-кратна шампионка от турнирите от "Големия шлем", както и носителката на титлата от 2018 година Наоми Осака също няма да играят на силния турнир в САЩ.

Сабаленка вече се класира за финалния турнир на WТА за 2021 година, в който по традиция участват осемте най-силни тенисистки през сезона.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лошо

    1 3 Отговор
    Сега Сабаленка, да затопли от Сабаленка стаята, да облича бански, и да пуска снимки Инстаграм ама хубави без капка срам! Хем някой лев ще си докара, хем народа за нея ша са бара!
  • 2 Раданч Татлъту

    3 1 Отговор
    Ми да тренира с наща Гришня,ве!🎾
  • 3 Въй

    2 0 Отговор
    Еееее,аз исках Арина Сабальонка и Наоми РошаватаОса в храсталака да играят. Срешу Гришатника и да го наврат в анализаторския вход на куче с каишка.
  • 4 Кой

    1 0 Отговор
    Е бати тъпанарските малоумни коментари тъп е българинааа много тъп за туй ще свири в Англия и Германия