Last news in Fakti

3 Октомври, 2021 15:25 3 494 0

Луис Суарес си направи майтап с омразния му Куман (СНИМКА и ВИДЕО)

  • луис суарес-
  • атлетико мадрид-
  • барселона-
  • роналд куман

Както е известно, миналото лято Барса реши да освободи Суарес, а по-късно уругваецът разкри, че Куман му се е обадил по телефона, за да го информира, че вече няма да е част от тима

Луис Суарес си направи майтап с омразния му Куман (СНИМКА и ВИДЕО) - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Луис Суарес не пропусна да накаже бившия си отбор Барселона, като вкара втория гол за победата на Атлетико Мадрид над каталунците с 2:0. След попадението си Суарес направи жест, сякаш говори по телефон. Мнозина разтълкуваха това като закачка с наставника на каталунците Роналд Куман.

Както е известно, миналото лято Барса реши да освободи Суарес, а по-късно уругваецът разкри, че Куман му се е обадил по телефона, за да го информира, че вече няма да е част от тима.

“Не, жестът ми не беше насочен към Куман. Исках да покажа на хората, които имат телефона ми, че още ползвам същия номер. А и бях обещал на децата ми да отпразнувам евентуален гол по този начин”, заяви Суарес след мача.

“Радвам се, че победихме. Барселона означава много за мен, но съм отдаден на 100% на Атлетико. Направихме всичко по силите си за трите точки и ги спечелихме. Не празнувах бурно от уважение към бившите ми съотборници, които минават през много труден период”, каза още 34-годишният нападател.

СНИМКА и ВИДЕО:

Луис Суарес си направи майтап с омразния му Куман (СНИМКА и ВИДЕО)


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА