Last news in Fakti

4 Октомври, 2021 12:06 1 804 4

Фен на Ливърпул се изплю върху Гуардиола

  • юрген клоп-
  • пеп гуардиола-
  • манчестър сити-
  • ливърпул

Това изключително много вбеси испанския мениджър на „гражданите“, който видимо трудно успя да удържи гнева си

Фен на Ливърпул се изплю върху Гуардиола - 1
Снимка: БГНЕС

Ливърпул и Манчестър Сити направиха изключително интересен мач и завършиха при резултат 2:2 в неделя. Вместо да се говори за головете, красивите отигравания и тактическия двубой между Юрген Клоп и Пеп Гуардиола, един фен на „червените“ хвърли тъмна сянка над футболния празник.

След края на мача въпросният привърженик на домакините се изплю върху Гуардиола и неговите асистенти. Това изключително много вбеси испанския мениджър на „гражданите“, който видимо трудно успя да удържи гнева си.

„Сигурен съм, че хората в Ливърпул ще намерят правилното решение на тази ситуация. Този клуб е много по-голям от само един фен. Благодарение на Ливърпул, историята на футбола е толкова интересна. На стадионите винаги има хора, които трудно контролират емоциите си, а това води до такива инциденти. За нещастие, този път потърпевши бяхме аз и моите асистенти“, коментира 50-годишният специалист.

„Ливърпул незабавно ще се заеме с разследване на случая. Извиняваме се на треньорския щаб на Манчестър Сити за случилото се“, обявиха от мърсисайдския клуб в официално съобщение.

Фен на Ливърпул се изплю върху Гуардиола
Снимка: БГНЕС


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 док

    14 0 Отговор
    "След края на мача въпросният привърженик на домакините се изплю върху Гуардиола и неговите асистенти." Явно простаци има навсякъде,а не само в България.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Къв бонус бе

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "Гоуст":

    В хлебозавода работя, пълно е с гълъби! Все гербаджийски!