Last news in Fakti

4 Октомври, 2021 21:00 2 644 6

Венци Стефанов с дуплика към Ивайло Дражев: За него трябва да е привилегия, че споменава името Славия

  • венци стефанов-
  • ивайло дражев-
  • славия-
  • черноморец бургас

Двамата влязоха в открит спор в публичното пространство

Венци Стефанов с дуплика към Ивайло Дражев: За него трябва да е привилегия, че споменава името Славия - 1
Снимка: БГНЕС

Венци Стефанов не изчака много преди да дублира Ивайло Дражев, който на свой ред отговори на нападките към себе си от боса на Славия. Конфликтът помежду им става в разгара на предизборната кампания за нов президент на БФС, в която битка се впуска и самия Дражев.

Какво толкова да му отговоря на Дражев? В личен разговор мога да му кажа доста неща. Сега ще кажа, че Славия е институция и той няма право да говори за този голям клуб. Има ли място, където не се е кандидатирал Дражев? Всички помним неговия клуб - Черноморец Бургас - София, Конделиано. Той трябва да се чувства привилегирован, че споменава името на Славия“, продължи публичния диспут Стефанов пред Gong.bg.

Ивайло Дражев влиза в надпреварата срещу Борислав Михайлов, който наскоро върна оставката си, за да се опита да довърши своя президентски мандат, но съдът принуди ръководството на БФС да свика извънреден конгрес. Организацията обаче остава на заден план.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вуйчо

    5 13 Отговор
    Браво Венко,внаги си бил точен,такива като триото на Бербо и Иво,трябва да бъдат мачкани.
  • 2 Пак

    6 3 Отговор
    Дъртия чумав комунист се изхожда по футболни въпроси
  • 3 Гунди

    6 3 Отговор
    Тоя мяза на Джаба
  • 4 Танос

    5 1 Отговор
    Дражев е откачалка,но за престъпника от СИК е много прав.
  • 5 дико

    2 0 Отговор
    Дражев . Най голямото бургаско менте , съсипал всичко до което се е докопал в Бургас . Уби човек и лежа като лорд присъдата си , управлявайки новата си фирма от библиотеката на затвора /общежитието/. СРАМ за Бургазлии . За това НИКОЙ не му обръща внимание в града
  • 6 Алито от София

    1 0 Отговор
    И двамата са за разстрел