Last news in Fakti

6 Октомври, 2021 12:00 1 077 1

Контузия принуди Цвети Пиронкова да откаже участие в редица турнири

  • цветана пиронкова

Първата ни ракета при жените се подлага на възстановителна терапия

Контузия принуди Цвети Пиронкова да откаже участие в редица турнири - 1
Снимка: БГНЕС

Цветана Пиронкова няма да взема участие в част от турнирите в сезона на твърдите кортове, тъй като хронична контузия в дясното рамо ѝ пречи, за да демонстрира най-доброто от себе си. Новината оповести самата тя с публикация в социалните мрежи.

През последните 4 седмици се подлагам на интензивна терапия за възстановяване и вече започвам да раздвижвам ръката си без да изпитвам болка. Прогнозите са добри, но е необходимо време и почивка“, написа Пиронкова във Facebook.

Пловдивчанката за последно взе участие в US Open, където отпадна от рускинята Дария Касаткина в началото на септември.

34-годишната Пиронкова е под номер 183 в световната ранглиста и ако не успее да се завърне в игра до края на годината може и да изпадне от топ 200 при дамите.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 джедай

    0 0 Отговор
    Цвети,оправяй се скоро! Бъди здрава и ти желая много,много нови успехи!