Last news in Fakti

8 Октомври, 2021 07:30 1 600 0

Най-голямата звезда на Торино няма желание да играе за тима

  • торино-
  • андреа белоти

Белоти иска да напусне “биковете” възможно най-скоро

Най-голямата звезда на Торино няма желание да играе за тима - 1
Снимка: БГНЕС

Централният нападател и капитан на Торино Андреа Белоти е с изтичащ договор с клуба и няма намерение да го подновява, съобщи президента на “биковете” Урбано Кайро пред “TMW”.

27-годишният атакуващ футболист успя да се превърне в истинска легенда на Торино след като вече 6-ти сезон носи екипа на отбора и успя да наниже над 100 гола във всички турнири за “кестенявите”.

Споразумението на Белоти с клуба изтича през следващото лято, което значи, че Торино ще може да го продаде за символична сума тази зима или да го изпусне като свободен агент след края на сезона.

Интерес към него има от страна на италианските Рома и Интер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА