Last news in Fakti

8 Октомври, 2021 10:30 4 521 6

„Исках да докарам спонсори в БФС, а Боби Михайлови ми каза, че няма нужда и да си свиркам“

  • петър величков-
  • бфс-
  • борислав михайлов-
  • димитър бербатов

Заседанията на Изпълкома през последните години продължавали по едва 20 минути

„Исках да докарам спонсори в БФС, а Боби Михайлови ми каза, че няма нужда и да си свиркам“ - 1
Снимка: БГНЕС

Няма нужда от пари“ - това са били част от думите, които Борислав Михайлов е казал на Петър Величков по време на една от срещите им в Изпълкома на БФС, според самия бизнесмен, научихме от „Топ Спорт“.

Аз съм бизнесмен, бил съм по това време управител в една от най-големите фирми в България и на заседанието на Изпълкома се заявява, че Петър Величков ще отговаря за спонсорството. На следващия ден говоря с Михайлов и му казвам: "Виж, трябва да седнем и да разговаряме. Ако аз ще отговарям за спонсорството, има определени неща, които трябва да се направя, за да може да бъдем малко по-атрактивни, да бъдем разглеждани като надежден партньор". Знаете ли какво ми отговори? "Свиркай си, аз парите съм ги намерил. Нямаш никакви ангажименти тук", това ми заяви. И после тези хора имат наглостта да ми кажат "Той отговаряше за спонсорството, защо не вкара пари?". Не може да вкараш пари в една продънена каца, от която всичко тече, първо. И второ - няма как да докараш пари, когато някой ти заявява, че парите ги е намерил и да си свиркаш“, каза Величков по повод функциите си в БФС и комуникацията си с президента.

Той изтъкна още и че заседанията на Изпълкома протичали в продължение на 20 минути. Според него, това е крайно недостатъчно, за да се обсъди, каквото и да било, камо ли да се управлява най-голямата спортна структура в България.

Петър Величков призна още, че Димитър Бербатов е разговарял с всички сериозни клубове в страната, но не и с ръководствата на Ботев Пловдив и Локомотив Пловдив. Той дори разкритикува остро собственика на „смърфовете“ - Христо Крушарски, който заяви, че ще даде на кандидат-президента „количка с вар“, за да маже стените на стадиона му. Величков е категоричен, че с подобна реторика няма как да се води разговор на сериозна тема, каквато е бъдещето на българския футбол.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Запалянко

    20 3 Отговор
    Има някаква истина тука май....
  • 2 Не знаещ

    7 3 Отговор
    Критикува знам какво е. А разкритикува какво значи? 🤔
  • 3 Сърп и чук

    10 2 Отговор
    Ами, регистрирайте друг БФС! Нека има конкоренция!

    Коментиран от #4

  • 4 хахахаха

    4 2 Отговор

    До коментар #3 от "Сърп и чук":

    Къде си бе Цека
  • 5 Предатели

    4 8 Отговор
    Пари пари пари пари кажете си го искате пари. И ти и Бербатов и Мартин. Да пари има, но те не трябва да се раздават ей така щото тоз е мой или твой. Клубовете да си седнат на д-то и да работят здраво. Имат си собственик, надзорен съвет, упраителен съвет една дузина директори. БФС само помага, да каже едно условие на клубовете което са искали и не им е изпълнено??? Не бяха смяна на първенството, преобразуване, отлагане на мачове, смяна на домакинства всчико си имат. На някои им постриха стадиони, национала има модерна база най-добрите треньори. Какво още искат тези хора? А забравих ПАРИ ПАРИ ПАРИ ПАРИ. Щото Гришата си няма пари и сега недоволства??? Гриша не те ли е срам та заради вас направиха ново първенство да не сте в ОКРЪЖНА ГРУПА!!! Преместиха ви хиляда мача, бяхте домакини като гости, позволиха ви колкото искате чужденци от Европа да може да си харчите парите на воля и пак плюете, какво още да ви даде Михайлов кажи да чуем???
  • 6 дс метастаза

    6 1 Отговор
    бфс е като тъй наречената ни държава-отвсякъде мафия!