Last news in Fakti

8 Октомври, 2021 15:33 1 689 7

От Левски: Вярваме, че хилядите „сини“ сърца за пореден път ще докажат, че пред тях не стоят прегради

  • левски-
  • фенове-
  • пирин благоевград

"Сините" бяха наказани с един мач без публика

От Левски: Вярваме, че хилядите „сини“ сърца за пореден път ще докажат, че пред тях не стоят прегради - 1

От Левски пуснаха в продажба виртуални билети за мача с Пирин от 12-ия кръг на първенството. Както е известно, "сините" бяха наказани с един мач без публика.

Ето какво написаха от "Герена":

"Левскари, преди година по случай 106-я рожден ден на клуба, Вие за пореден път записахте имената си със златни букви в летоброенето на любимия клуб.

Тогава ПФК Левски официално стана първият български футболен клуб, напълнил стадион в условията на епидемиологична обстановка и събитие, което не предполага присъствие на фенове на съоръжението.

Капацитетът на стадион „Виваком Арена - Георги Аспарухов“ от над 17 000 места бе разпродаден за броени дни, а поради огромния интерес към виртуалното събитие клубът пусна втора партида билети за трибуните на „Герена“.

Сега, след наложено наказание от Дисциплинарната комисия към БФС, клубът ще е лишен не само от безценната подкрепа на своите привърженици за домакинския мач от 12-я кръг срещу Пирин, а ще претърпи и големи финансови загуби, поради пропуснати ползи.

В тежката ситуация, през която преминава клубът, това ще е нов тежък удар за финансовото му стабилизиране. Ето защо, ние вярваме, че хилядите „сини“ сърца за пореден път ще докажат, че пред тях не стоят прегради.

В тази връзка, от днес се пускат виртуални билети за домакинския мач с Пирин под надслов „Всички за „Левски“. В продажба е пълният капацитет на стадиона, а цената на билетите е 10 лв.

Те ще се продават в официалния магазин на "ПФК Левски" и мрежата на Eventim, а онлайн могат да бъдат закупени от ТУК.

Всички желаещи да подкрепят клуба, закупувайки си артикули от официалния ни магазин пък могат да го направят от ТУК.

Благодарим Ви за подкрепата, тя е всичко за нас!".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Учуден

    5 2 Отговор
    Всеки ден четем за еуфорията на Герена, нови спонсори, нови партньори, нови преговори на финалната права, накрая пак се опря до феновете. Има нещо сбъркано.
  • 2 мууу

    5 2 Отговор
    Пак ще просят пари от феновете! Ами намалете заплатата на "световната звезда" (по Томислав Русев) Мъри Стоилов!
  • 3 Няма да дам

    5 0 Отговор
    Изгонете неадекватниците от сектор Б, тия които сме си купили абонаментни карти за А и сега губим по 20 лв., какво да правим, а?!!!
  • 4 миш

    4 0 Отговор
    Това добре,ама да питам в Левски, има ли футболисти за тоя отбор или за А-ГРУПА?Там,няма футболист,който да я разбира и може тая игра.Аз,съм левскар и до тук.

    Коментиран от #5

  • 5 Кордоба

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "миш":

    Момчетата вече играят доста добре. В последните два мача с грандовете Шелис ни провали. Това момче е бавно като охлюв и не става за централен защитник. Дано Кордоба да е на добро ниво и отбора ще играе на ниво.
  • 6 Иван Грозни

    1 2 Отговор
    Няма да свършат балъците в сини фланелки. Огледайте се, има ли друг такъв клуб който да дои своите привърженици. Наглостта няма граници. Пример, Тиквуний спрямо българските граждани.

    Коментиран от #7

  • 7 Опссс

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "Иван Грозни":

    Дои не дои , това е иначе идват селските пръчки от ЛоИч и припознаванееееее .