Last news in Fakti

9 Октомври, 2021 19:02 1 931 2

Тоти: Започнах да играя в различни времена, а днес футболът е повече бизнес

  • франческо тоти-
  • рома-
  • футбол

Футбол, който бе направен от любов, от привързаност към феновете

Тоти: Започнах да играя в различни времена, а днес футболът е повече бизнес - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на Рома Франческо Тоти направи любопитно изказване и призна, че в момента футболът е просто бизнес. Той сравни времената, в които той играеше и тези днес.

„Започнах да играя в различни времена. Различен футбол. Футбол, който бе направен от любов, от привързаност към феновете. Да играя за отбора, който винаги съм подкрепял, това направи избора му по-лесен. 25 години в един отбор не са никак малко. Трудно обаче може да се направи сравнение с днешния футбол. Днес футболът е повече бизнес. Отиваш там, където можеш да направиш повече пари. Дали е справедливо ли? Не”, коментира Франческо Тоти.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голям си Тоти респект!

    21 0 Отговор
    Много сърцат футболист беше! И феновете много те обичаха! Раздаваше се и за Рома и за Италия на 100% всеки мач! Въобще не само футбола, спорта вече не е същия! Парите диктуват!
  • 2 Респект

    4 0 Отговор
    Респект за такива футболисти! Като чуеш Тоти - значи Рома, като чуеш Малдини знаи Милан. Или Дзанети Интер, или Батистута Фиорентина или...
    Няма вече морал, чест и достойнство! Промени се футбола, вече е някаква въртележка - не мойш ги запомниш кой, къде, кога играл. Въртележка на футболисти, въртележка на треньори. Уговорени мачове, корупция, букмейкъри, залози, далавери бизнес, политика. Пералня на пари! Гледайте си го измисления сегашен футбол! Пари на милионери не давам!