Last news in Fakti

10 Октомври, 2021 19:00 2 474 0

Ювентус и Барселона влизат в битка за халф на Ман Юнайтед

  • дони ван де беек-
  • манчестър юнайтед-
  • ювентус

Дони ван де Беек е силно желан от двата гранда

Ювентус и Барселона влизат в битка за халф на Ман Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

След разочароващия престой на Дон ван де Беек в Манчестър Юнайтед, в който холандецът е твърда резерва на “Олд Трафорд”, “червените дяволи” имат друга идея за бъдещето на халфа. Желанието на англичаните е да бъде задействана процедура по евентуална негова продажба още този зимен трансферен прозорец.

Холандецът е често свързван с Ювентус, които се нуждаят от още един стабилен халф, но испанаската медия “Sport” съобщи, че “бианконерите” имат нова конкуренция за подписа му, в лицето на Барселона.

Двата европейски гранда се намират в лоши финансови времена и за това не е изключено да отправят оферти към Манчестър Юнайтед, чрез размяна на футболисти.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА