Last news in Fakti

11 Октомври, 2021 12:30 1 244 0

Трима от големите във Валенсия се завръщат за битката с Барселона

  • барселона-
  • валенсия-
  • хосе луис гая-
  • карлос солер-
  • денис черишев

Хосе Бордалас имат всички причини за оптимизъм преди пътуването за каталунската столица

Трима от големите във Валенсия се завръщат за битката с Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Три от големите звезди на Валенсия се напълно възстановени и се готвят за гостуването на Барселона в края на седмицата, като това повишава още повече напрежението върху „каталунците“.

Хосе Луис Гая, Карлос Солер и Денис Черишев са се завърнали към тренировките на първия отбор и информацията на AS е, че те имат реален шанс, за да попаднат сред титулярите на Хосе Бордалас през уикенда.

Гая все по-често измества Жорди Алба от титулярите на Испания, Солер се превърна в основен реализатор на отбора, въпреки че е полузащитник, а Черишев е юноша на Реал Мадрид и за него винаги е специално, когато играе срещу Барселона.

„Прилепите“ и „каталунците“ понастоящем делят 8 и 9 място в таблицата на Примера Дивизион с по 12 точки и еднаква голова разлика.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА