Last news in Fakti

12 Октомври, 2021 13:18 12 878 25

Кандидат за президент на БФС се изгаври с Емил Костадинов

  • емил костадинов-
  • бфс-
  • георги захариев-
  • конгрес-
  • име-
  • правопис

Ако ми напишете името правилно в нета, ще намерите програмата, каза Захариев

Кандидат за президент на БФС се изгаври с Емил Костадинов - 1
Снимка: БГНЕС

Кандидатът за президент на БФС Георги Захариев обяви пред делегатите, че целта му е била да повдигне дебат за проблемите във футбола ни. Захариев е сред шестимата, които се борят за шефското кресло в "Бояна", като всеки един от кандидатите се изказва последователно пред делегатите.

"Целта на моята кандидатура бе да повдигна дебат по проблемите на футбола - футболни неща, методики, но това не се получи. Благодаря на всички медии, които ми дадоха шанс да покажа вижданията си. Вината за липса на дебат е на Борислав Михайлов, който го избягваше и не искаше да застане срещу другите кандидати. Имах идея да покажа идеи, но виждайки какво се случва се отказах", заяви Георги Захариев.

"Много сме далеч от всичко. Нямаше програми. Програмата на Борислав Михайлов е вече изминала и казаха, че е преизпълнена. Ако това е преизпълнена програма, няма смисъл да се пише програма. Имахме програми и аз, и Димитър Бербатов. Обръщам се към Емил Костадинов, който твърдеше, че другите екипи нямат програми. Г-н Костадинов, ако влезете в интернет и напишете Георги Захариев, и го напишете правилно, ще намерите програмата. Сред нас има хора по-големи от мен, които са успели в живота", посочи още Захариев.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 66 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смешник

    22 70 Отговор
    Тоест Костадинов не е успял в живота ли? Смешник!

    Коментиран от #3, #7, #16, #24

  • 2 Абе

    108 10 Отговор
    Крайно време е Бобито и некадърниците около него да се махат от БФС.....А ТО СЕ ВИЖДА КОЛКО Е ИЗПЪЛНЕНА "ПРОГРАМАТА" ИМ!
  • 3 Тигана

    62 13 Отговор

    До коментар #1 от "Смешник":

    Еми, не е успял! Това неговото, ако е успех, мани - мани, не само от Литва ще падаме!

    Коментиран от #4

  • 4 Кой

    12 32 Отговор

    До коментар #3 от "Тигана":

    ОК и кой е по-успелият?
  • 5 Да,да

    85 5 Отговор
    Той не може да чете, вие го карате да пише!
  • 6 Абе галош

    10 53 Отговор
    Костадинов го знаят по Целият футболен свят .Тебе кой те знае.
    И Кольо Фичето не в могъл самята.
  • 7 фен на ГФР

    10 35 Отговор

    До коментар #1 от "Смешник":

    Само двата гола на Франция, които вкара са достатъчни!!! Сегашните толупи няма да ги пуснат на стадионите на Порто и Байерн, дори и като туристи!

    Коментиран от #13

  • 8 Дани43

    70 6 Отговор
    До кога ще лежи българският футбол на стари лаври? Докога Сираков, Лечков, Костадинов, Михайлов ще ръковотят некадърно футболната централа? Получихте заслуженото си и си отивайте при ветераните. Дайте път на младите.

    Коментиран от #9

  • 9 Светни ми

    20 5 Отговор

    До коментар #8 от "Дани43":

    Да ни светнеш какъв точно е Сираков в БФС?

    Коментиран от #17

  • 10 Тошко

    6 57 Отговор
    Бербатов е гнусен злобаР!

    Коментиран от #11

  • 11 Вида

    11 27 Отговор

    До коментар #10 от "Тошко":

    Бербатов от всякъде приет и внезапно ИЗГОНЕН?!?! Защо ли?
  • 12 В е л и к и я

    44 5 Отговор
    Кaк e възмoжнo и oт Мaрc дa e виждa кoлкo e нeкaдърнo и нeгрaмoтнo дoceгaшнoтo ръкoвoдcтвo нa БФC и дa дрaпaт дa глacувaт пaк зa нeгo .Тoвa e някaкъв нeлeп умcтвeнo изocтaнaл cпoртeн мaзoхизъм кaкъвтo нямa никъдe пo cвeтa . Рeзултaтитe нa нaциoнaлния caми пo ceбe cи крeщят c цялo гърлo чe трябвa прoмянa . Избeрaт ли пaк cъщитe cкaпaняци пaдaниeтo щe e тoтaлнo , във eдин oтбoр кoгaтo имa лoши рeзултaти вeднaгa ce cмeня трньoрcкия щaб и ce търcят нoви рeшeния a при нac cумa ти гoдини ce виждa кaк нeщaтa нe вървят и пaк ce избирaт cъщитe цървули .Прaвитe кoнгрec зa футбoл a мeтoдитe ви ca ce e eднo нeщo извън нeгo .

    Коментиран от #14

  • 13 Ало

    15 1 Отговор

    До коментар #7 от "фен на ГФР":

    2021 година сме.
  • 14 Онго бонго

    7 14 Отговор

    До коментар #12 от "В е л и к и я":

    Е щом клубовете гласуват за него значи нещо е направил за тях. Въпроса е клубовете какво дават на БФС. Ето ЦСКА най-много плюят срещу Михайлов а дават на България Онго-Бонго!!! Много мерси вие си яжте бананите ама малко помислете защо не сте в окръжната?
  • 15 Крило

    7 28 Отговор
    Ние крило като Емил Костадинов никога няма да имаме,той е успял човек.А някакъв никакъв анонимен Захариев го плюе! Типичен гнусен българин.
  • 16 Оня

    14 2 Отговор

    До коментар #1 от "Смешник":

    Просто е неграмотен. За успелите критериите са други
  • 17 Иво

    13 2 Отговор

    До коментар #9 от "Светни ми":

    Сираков е делегат ,представител на футболен клуб с право на глас.Мисля ,че те “светнах”

    Коментиран от #18

  • 18 Един от 500

    4 3 Отговор

    До коментар #17 от "Иво":

    Един от над 500. Що не спомена делегата на Струмска славса или Дунав или Септември?
  • 19 гларус

    6 15 Отговор
    Само като му чуят името на Костадинов ако са футболни хора трябва да заемат стойка ,, мирно,,.Приносът му за футбола ни е огромен
  • 20 Чучура

    6 2 Отговор
    май пресъхва
  • 21 Боб

    12 2 Отговор
    Значи преди 25 години били добри футболисти, цял живот добри мериджей... Скоро ше се опрай футбола
  • 22 Артилерист

    8 1 Отговор
    Футболът ни е в тотален колапс. Той не само е стигнал дъното, ами е прокопал надолу тунел до резиденцията в Бояна, за да не виждат хората, в какво състояние се измъкват от там вмирисаните, окопалите се от времето на Флинтстоун и Барни Ръбъл, ръководещи пияндурници. Съжалявам да го кажа, уважаеми колеги форумци, но на времето всички клубове от София и страната реално се конкурираха, играеше приятен футбол, на стадионите беше празник: ведро, музика, но вътрешно тръпнеш, дали любимия отбор ще победи... Имаше мислещи треньори, велики играчи, силни клубни и национален отбори, които успешно спореха с първите в Европа и света. Ще ви дам един странен пример, не го приемайте като агиткаджииско заяждане-просто ме е впечатлило като интелигентен подход. Треньорът на нашия отбор, преди важни
    мачове в Европа, извади от нафталина бивш вече играч(над 40-годишения Альоша Димитров от Академик) и го включи в състава. На учудващия въпрос: защо бе, човек, той отговорил: защото ми трябва готово, бързо и умно крило, което заедно с Ружди, да раздвижи още малко лявата зона на атаката... За какви детайли говорим, а? Като един настоящи Клоп! И какъв голям отбор, с какви велики играчи: играха в най-престижните първенства на водещите във футбола държави в Европа. Трима от тях се нагърбиха да вадят щапащият с цървулите в батака ни футбол, но статуквото предпочете отново обръгналите софраджии и доказани алкохолици. Българският футбол ще продължи срамно да се гъне като варен спагет, ка
  • 23 Артилерист

    7 1 Отговор
    П.п. Отрязал съм си края. Да се чете: както го правеше бившият и настоящи избран Президент на трибуната на официален форум-жлътнат, пребледнял-подпиран от двамата съседи, които, все пак, го извлякоха навън, за да не се издрайфа, вероятно, публично. Жалко! Нито Клоп, нито Салах ме утешават. От нашето по-хубаво нямаше.
  • 24 Blah blah

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Смешник":

    Да си успял във футбола до 30 и да си неграмотен провал в следващите 40 не е кой знае какъв успех. Да беше Христо Стоичков на футболна визитка и да не беше в изпълкома, може би щеше да му е простен селския манталитет. Да не говорим за доказани администратори като Лечков (не на футболно а на кметско ниво)
  • 25 Blah blah

    2 0 Отговор
    С още 5 години административна кариера като полу-грамотен ще заличи и последните 3 години професионална кариера и принос към футбола у нас