Last news in Fakti

12 Октомври, 2021 15:15 2 139 2

В лагера на Уайлдър са категорични, че той няма да се пенсионира

  • дионтей уайлдър-
  • малик скот-
  • тайсън фюри

Нокаутът на Фюри няма да е точката в кариерата на американеца

В лагера на Уайлдър са категорични, че той няма да се пенсионира - 1
Снимка: БГНЕС

Мнозина призовават Дионтей Уайлдър да се оттегли от професионалния бокс след драматичния край на трилогията му срещу Тайсън Фюри, но от лагера на американеца са категорични, че времето за пенсия все още не е настъпило.

Дионтей подсигури финансово семейството, така че няма нужда да се бие, за да преживява. Но отказването не е изобщо в плановете му и дори не е обсъждано“, каза наставникът му Малик Скот пред Reuters.

Той не спести похвалите си и за неговия опонент, като дори си позволи да го определи за „легенда и един от най-великите в тежка категория на своето време“.

35-годишният Уайлдър до скоро имаше перфектен актив от 42 победи, от които 41 с нокаут, но срещите му с Фюри му донесоха две поражения и едно равенство. Той придоби славата на най-добрия нокаутьор в тежка категория, макар Луис Ортиз да бе единственият високопрофилен боксьор, с когото до скоро бе мерил сили. Освен това той е излизал за двубои извън Щатите само в 3 случая, единият от които бе срещу настоящия му наставник.

Все още е рано да се коментира следващият опонент на американеца, но едно е сигурно - той няма да се боксира срещу един измежду Тайсън Фюри, Антъни Джошуа, Олександър Усик или Дилиан Уайт, докато четиримата не разчистят сметките си в следващата поне една година.

Битка срещу Майкъл Хънтър, Анди Руиз, Мурат Гасиев, Джо Джойс и дори българина Кубрат Пулев биха предизвикали сериозен интерес.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 васик атанасова

    2 4 Отговор
    КВА ПЕНСИЯ
    УАЛЕДР ГО НОКОЛТИРА В 4 РУНД ИМАШЕ ЗАБАВАНЕ ПРИ БРОЕНЕТО
    ДЕБЕЛАТА МАЗНА СВИНЯ ЩЕ ЯДЕ ЯК БОЙ ОТ УСИК
  • 2 Тука е така

    1 1 Отговор
    Да викнат бившия на АндреА/Я да видим как цветнокож бие депутат в бъдещото правителство - друг кеф няма да имаме за тея херези!!!