Last news in Fakti

13 Октомври, 2021 14:31 1 160 2

Футболист на Милан е с COVID-19

  • тео ернандес-
  • коронавирус-
  • милан-
  • италия-
  • франция

Защитникът ще пропусне следващите мачове на Милан

Футболист на Милан е с COVID-19 - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Италианският Милан обяви, че Тео Ернандес е дал положителна проба за коронавирус, предадоха италианските медии, позовавайки се на официално съобщение на клуба.

24-годишният френски национал беше включен в състава на Франция за двубоите от Лигата на нациите. След завръщането си от националния отбор обаче футболистът е дал положителна проба за COVID-19. Подобна беше и ситуацията с полузащитника на Ювентус Адриен Рабио, също френски национал, който беше тестван положително миналата седмица.

Френските медии пишат, че Рабио е бил един от малкото футболисти в калчото, отказали да се ваксинират срещу коронавируса. Не е ясно дали Тео Ернандес се е ваксинирал. Защитникът на Милан със сигурност ще пропусне следващите мачове на отбора, защото трябва да е в изолация. „Росонерите” обявиха, че са информирали местните здравни власти, а самият футболист се чувства добре и няма оплаквания.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 провинциалист

    4 0 Отговор
    От статията научаваме, че "е един от малкото, отказали да се ваксинират" и "се чувства добре и няма оплаквания".
  • 2 С Ковид е и....

    1 1 Отговор
    Котката ми, орхидеята ми, кърлежите, лимончето, птичките в градината...А дайте факти....факти....не клюки и простотии.