Last news in Fakti

14 Октомври, 2021 14:30 2 766 3

Основният заподозрян за смъртта на световна рекордьорка е съпругът ѝ

  • агнес тироп-
  • световна рекордьорка-
  • убийство-
  • токио 2020

Агнес Тироп завърши четвърта в олимпийския финал на 5000 метра в Токио

Основният заподозрян за смъртта на световна рекордьорка е съпругът ѝ - 1
Снимка: БГНЕС

Световната рекордьорка на 10 км Агнес Тироп беше открита мъртва в дома си в Итън с множество прободни рани. Основният заподозрян за смъртта на 25-годишната атлетка е нейният съпруг, съобщиха от местната полиция.

Двукратната бронзова световна медалистка завърши четвърта в олимпийския финал на 5000 метра в Токио. Миналия месец тя постави и световен рекорд на 10 км в Германия.

В момента тече наказателно разследване за смъртта на атлетката, а според полицията основният заподозрян - нейният съпруг, е изчезнал.

“Когато влязохме в къщата те откриха Тироп в леглото и имаше локва от кръв на пода. Намушкана е във врата, което ни накара да смятаме, че това е рана от нож. Смятаме, че това е причината за нейната смърт. Съпругът ѝ все още е на свобода и предварителните разследвания показват, че е заподозрян, защото не може да бъде намерен. Полицията се опитва да намери съпруга ѝ, за да обясни какво се е случило с Тироп”, каза началникът на полицията в района Том Макори.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    2 0 Отговор
    Това, че не може да бъде намерен нищо не значе. Може да е убит и той, но на друго място.
  • 2 Две палми

    2 2 Отговор
    се срещнали..
  • 3 ХОРЕЙШИО ХОРЕЙШИО

    2 0 Отговор
    ЗАЩО СЕ ПЕНСИОНИРА ЗАЩО ВИЖ ТВОЙТЕ КОЛЕГИ КАК РАБОТЯТ :ТОВА Е РАНА ОТ НОЖ КАЖИ СЕГА,ЧЕ НЕ Е ,А🕵🕵🕵