Last news in Fakti

15 Октомври, 2021 13:00 1 309 0

В Англия връщат правилото за 5 смени

  • купа на лигата

От Висшата лига се отказаха бързо от промяната, наложена първоначално в разгара на пандемията

В Англия връщат правилото за 5 смени - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Английската футболна лига официално върна правото за пет смени по време на мачовете от четвъртия кръв в турнира за Купата на лигата, научихме от самата федерация.

В първенството бързо се отказаха от тази идея, която бе имплементирана в разгара на пандемията на „Острова“. Тогава по-малките клубове възроптаха, че по-богатите им съперници ще имат възможност да променят хода на мачовете по-лесно, ако половината играчи могат да бъдат заменени.

Голяма част от световните футболни шампионати все още се възползват от специалното разрешение от международните организации, като първоначалният план е това да продължи, докато Световната здравна организация не отнеми пандемията.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА