Last news in Fakti

21 Октомври, 2021 19:06 3 448 5

Локо Сф излезе с официална позиция относно решението на Царско село

  • локомотив софия-
  • царско село-
  • efbet лига

По-рано през деня от Царско село признаха, че са предложили 50 билета на своя противник, но те са отказали

Локо Сф излезе с официална позиция относно решението на Царско село - 1

Ръководството на Локомотив София излезе с официална позиция относно двубоя с Царско село. Столичните "железничари" заявиха, че са разочаровани от решението на "царете" да не бъде допускана публика на двубоя.

По-рано през деня от Царско село признаха, че са предложили 50 билета на своя противник, но те са отказали.

Ето какво написаха от Локомотив (София):

Ръководството на „ФК Локомотив София 1929” е изключително разочаровано и озадачено от решението на „ФК Царско село” да не бъде допусната публика на срещата от XII-ти кръг на Първа професионална лига между двата отбора.

Ние вярваме и се надяваме, че Ръководството на „ФК Царско село” ще преосмисли своето решение и ще допусне публика на срещата, като бъде спазена Заповедта на Министъра на здравеопазването за провеждане на спортни мероприятия.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Билетопродавач

    1 1 Отговор
    Какви зрители, бе?! Там на мач ходят 20-30 човека - братя, сестри и гаджета на свляните ритнитопковци... Ако понкога има повече от 50 човека, то е заради гостите или Стойнето е заповядал на градинарите и камериерките си да ходят да правят навалица... Ама иначе - представяте ли си - за случайно заблудените зрители, решили да олабят 2 часа билета е 20 кинта!
  • 2 Алчният Стойне трябва да У.М.Р.Е.

    2 0 Отговор
    Колкото и странно да звучи за да си купи човек билет за мач на Царско село трябва да даде 20-40лв......не виждам качеството на отбора им и стадиона им да отговарят на цената, за 15лв бях на Левски - ЦСКА !!! за 30лв бях на България - Италия!!! доста странно нали???
  • 3 Локо Пд

    4 0 Отговор
    Еми дайте им колкото искат ,билети.Може пък да купят 3-4хиляди.хахаха
  • 4 Сметоводитель

    3 0 Отговор
    Проблема е, че г-н Бозата е отказал да плати тези 50 билета, защото не е бил сигурен колко ОЛтраси на Локо ще искат да купят билети. На гостуванията в София ходят по 20-25 души, а останалите билети кой ще ги плати? Отделно Цярско село Ещадио е с лесен достъп да се влезе без билет4и…
  • 5 2025

    0 0 Отговор
    Сметоводитель да дойде в Надежда да им оближе сладоледа на локомотивците, ще брои ще брои докато устата му се разпори и пак ще вика 20-25 200 2000 с кеф.