Last news in Fakti

25 Октомври, 2021 12:32 1 259 3

Черно море отваря пунктове за COVID тестове за мача с Левски

  • черно море-
  • фенове-
  • левски-
  • тестове

Срещата между Черно море и Левски е в събота от 19 часа

Черно море отваря пунктове за COVID тестове за мача с Левски - 1

За улеснение на феновете, ПФК Черно море отваря пунктове за тестове за COVID-19 в деня на мача с Левски. Всички, които искат да присъстват на стадион "Тича" във Варна за срещата от 13-ия кръг на efbet Лига, ще могат да си направят тестове за коронавирус в събота, 30 октомври от 9 до 15 часа на бул. "8-ми Приморски полк" до касите за билети на стадиона.

За привържениците, ПФК Черно море подсигури преференциална цена - 8 лв. за антигенен тест. С цел да не стават струпвания пред пункта, молим всички желаещи да се възползват от услугата, да го направят възможно най-рано. След 15 часа ще започне организация за срещата между двата отбора и правенето на тестове ще бъде преустановено.

Тъй като вече са в сила нови мерки за ограничаване на заразата от коронавирус, на стадиона за мачове може да присъства всеки със "зелен сертификат" - документ, който се издава на хора, завършили цикъл на ваксинация, преболедували коронавирус или с отрицателен антигенен и PCR тест. Той ще трябва да се предостави при влизане, заедно с билет.

Мачът между Черно море и Левски е от 19 часа в събота, 30 октомври, а цената на билетите за двубоя е 7 лева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Онзи

    0 0 Отговор
    Аз по телевизията не гледам български мач,та какво остава,с тистове и на живо ...хахахаха