Last news in Fakti

26 Октомври, 2021 22:15 6 691 0

Арсенал спасява Барса от един от ненужните на „Ноу Камп“

  • серхи роберто-
  • арсенал-
  • барселона

Юношата на „каталунците“ така и не разгърна потенциала си до момента

Арсенал спасява Барса от един от ненужните на „Ноу Камп“ - 1
Снимка: БГНЕС

Арсенал и Барселона продължават преходните си периоди, макар и с разликата, че англичаните са в много по-добро финансово състояние. Това позволява на „лондончани“ да се огледат за някоя добра възможност с „каталунците“, за да заздравят проблемите си зони.

Микел Артета от известно време трансформира защитата и полузащитата на тима си, като на този етап сякаш има нужда от повече поливалентни състезатели. Подобен играч е 29-годишният Серхи Роберто.

Испанецът натрупа солиден опит през годините, както в ролята на централен полузащитник, така и на десен бек.

Юношата на „каталунците“ има около 6 месеца до края на договора си, а по всичко личи, че няма да получи оферта за продължаване.

„Артилеристите“ вече се разделиха с Ектор Бейерин и върнаха Дани Себайос на Реал Мадрид, което се оказва проблем, когато трябва да се търсят свежи идеи на техните позиции.

Роберто в момента е оценяван на €15 млн., но с оглед изтичащия контракт е много вероятно да бъде продаден през зимата на половин цена.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА