Last news in Fakti

29 Октомври, 2021 19:00 1 554 0

Бивш треньор на Ливърпул също е спряган за работата на „Олд Трафорд“

  • ливърпул-
  • манчестър юнайтед-
  • брендън роджърс-
  • оле гунар солскяер-
  • антонио конте

Смята се дори, че той е фаворит за поста пред Антонио Конте

Бивш треньор на Ливърпул също е спряган за работата на „Олд Трафорд“ - 1
Снимка: БГНЕС

Процесът по търсенето на нов треньор в Манчестър Юнайтед със сигурност е задействан, каквото и да обявяват публично от клубното ръководство. ESPN днес дори твърди, че най-напреднали са разговорите с бившия наставник на Ливърпул Брендън Роджърс.

Понастоящем специалистът е начело на Лестър Сити, където успя да спечели ФА Къп през миналия сезон, за да продължи започнатото от Клаудио Раниери.

Роджърс обаче няма да е лесна цел, независимо от името на гранд като Юнайтед. Той има договор до 2025 г. с „лисиците“ и от там едва ли биха се съгласили да го освободят без да получат солидна неустойка. А и той едва ли би си направил добра услуга, като предизвика разтрогване.

Антонио Конте е друг от фаворитите за мястото на „Олд Трафорд“, но преди да видим, което и да било друго лице начело, ще трябва да изчакаме за официалната новина, че Оле Гунар Солскяер е уволнен. До тогава норвежецът ще продължи работата си, каквото и да се появява в медиите.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА