Last news in Fakti

30 Октомври, 2021 17:22 1 780 3

В Португалия хвалят Стивън Петков за ефективността му

  • стивън петков-
  • фейрензе-
  • португалия

Стивън Петков е един от играчите, които са под пара в последните мачове на Фейрензе

В Португалия хвалят Стивън Петков за ефективността му - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят Стивън Петков получи похвали в португалия за ефективността му. Бившият играч на Ботев (Пловдив) и Левски се разписа в последните два мача на Фейрензе.

"Стивън Петков е един от играчите, които са под пара в последните мачове на Фейрензе. Българският нападател вкара срещу Ещрела и Насионал Мадейра, увеличавайки актива си на 3 отбелязани гола през този сезон.

Въпреки че не стартира често (игра само в 5 от 12-те изиграни мача на отбора), Петков показва страхотна ефективност", пишат медиите в Португалия.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хитрото

    2 0 Отговор
    А какво ще кажат за Керанка Симпсън и Ивет Мотика
  • 2 въпросче

    5 0 Отговор
    Вече така ли ще е Стефан-Стивън?! Наречи детето си англиканско име и като порастне,да му е лесно за напущането на България!
  • 3 ddd

    2 0 Отговор
    Стивън кой вселенски хахаха комплексарщина