Last news in Fakti

31 Октомври, 2021 18:26 3 605 44

Георги Минчев и Локо Пд разбиха ЦСКА на "Армията" (ВИДЕО)

  • цска-
  • локомотив пловдив-
  • efbet лига

В рамките на 20 минути Георги Минчев оформи своя хеттрик на "Българска армия"

Георги Минчев и Локо Пд разбиха ЦСКА на "Армията" (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Локомотив Пловдив разби като гост ЦСКА с 3:1 в мач от 13-ия кръг в родната efbet Лига. През първата част попадения липсваха, но след подновяването на играта, само за 20 минути, Георги Минчев реализира своя хеттрик на "Българска армия" в своя осми мач срещу ЦСКА. Минути преди последния съдийски сигнал Йоан Баи намали "червения" пасив, оформяйки крайния резултат.

Началото на срещата се забави заради бой между фенове на двата тима, но 7 минути по-късно двубоят все пак стартира.

Георги Минчев и Локо Пд разбиха ЦСКА на
Снимка: БГНЕС

Сякаш стреснати от събитиято по трибуните, двата отбора влязоха твърде предпазливо в мача. В първите минути гостите изпълниха поредица от ъглови удари, но без успех. В 18-ата минута от игра бе изваден и Петър Витанов, който получи контузия.

След двайсетина минути игра Парвиз Умарбаев получи топката след прецизен пас от Димитър Илиев, но Юрген Матей се хвърли саможертвено и не се стигна до удар.

Георги Минчев и Локо Пд разбиха ЦСКА на
Снимка: БГНЕС

В края на първата част Вилдсхут се отчете с два пропуска. Първият му опит бе блокиран от Бирсент Карагарен, а секунди по-късно, при втория си шанс, идерландецът прати топката в тялото на Лукас Рейдър.

Георги Минчев и Локо Пд разбиха ЦСКА на
Снимка: БГНЕС

Началото на втората част бе перфектно за гостите, които откриха резултата само 4 минути след подновяването на играта. "Смърфовете" се възползва от грешка в "червените" редици и организираха светкавична контраатака. Йосип Томашевич стреля към вратата на Бусато, а Георги Минчев засече топката и разпечата вратата на ЦСКА.

Георги Минчев и Локо Пд разбиха ЦСКА на
Снимка: БГНЕС

Шест минути по-късно Минчев отбеляза второто си попадение в мача. Тибо Вион не се намеси добре при изпълнение на ъглов удар и отклони към юношата на Литекс, който с крак отново прати топката в мрежата на Бусато.

В 66-ата минута героят за Локомотив отново бе Минчев, който засече центриране отдясно и със страхотен плонж и удар с глава оформи своя хеттрик.

Георги Минчев и Локо Пд разбиха ЦСКА на
Снимка: БГНЕС

В 84-ата минута Георги Йомов напредна в наказателното поле на противника и отправи майсторски пас към връхлитащия Йоан Баи, който намали пасива на "червените". Секунди по-късно българският национал изпита болки в лявото си коляно и напусна терена принудително.

ЦСКА - Локо Пд 1:3
0:1 Георги Минчев 49'
0:2 Георги Минчев 55'
0:3 Георги Минчев 66'
1:3 Йоан Баи 84'


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анти ес

    24 6 Отговор
    Браво

    Коментиран от #10

  • 2 ЦСКА-р

    28 10 Отговор
    Стойчо Младенов е голямо име за клуба, но е доста лимитиран треньор. Няма как да направим големи неща на терена, докато той е треньор.
  • 3 Бесен😡😷😡

    32 6 Отговор
    Докога ще играем така мижаво бе, Стойчо, докога, ама така ще е с тия печки плюс това Гришата е доказано слаб спонсор, нито от Литекс направи отбор, нито от Цесекато тъй че да си ходи в Микре...

    Коментиран от #14

  • 4 гост

    25 3 Отговор
    Трою Ц......А си оправда името ХА ХА ХА започва се, Ганчо ще го изрита до края на годината ХА ХААА.
  • 5 Подуямие

    22 8 Отговор
    И ЦСКА и Левски са куци коне!
  • 6 Перко

    22 4 Отговор
    Слаб и безпомощен отбор на ЦСКА.Не само днес.Това се вижда от доста време и последните мачове бяха мъка.На Армията трябва да подпукаш противника още от първата секунда и да го държиш във въздуха до последната,а не да се влачиш по терена и да играеш една и съща игра постоянно.И най слабия треньор и отбор ще я разучи и ще ти се противопостави...

    Коментиран от #11

  • 7 фергюсън

    10 10 Отговор
    Левски и Цска залязаха като Домуза купи Лудогорец !
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Цесекар

    16 5 Отговор

    До коментар #6 от "Перко":

    Абсолютно съм съгласен. Стойчо е изчерпан като треньор. Не знам Гришата не го ли вижда. Колко мача едно и също, изритани топки напред, ако случайно Йомов я овладее започва да се надиграва срещу двама, а често и срещу трима. А за Вилдсхут просто е безсмислено да се говори. Сигурен съм, че той си плаща на Стойчо за да играе.

    Коментиран от #13, #20

  • 12 Гуцката

    23 3 Отговор
    Добре, че това не е ЦСКА, че ми идва да си прережа вените! Тез пловдивски буфери ни разказаха играта на сред Софиа!
  • 13 Перко

    18 2 Отговор

    До коментар #11 от "Цесекар":

    Към Йомов и Вилдсхуд,който наистина е огромно недоразумение ,бих добавил Кайседо.Медийна звезда,която в Локо Пл.ще е резерва.
  • 14 Опа

    10 2 Отговор

    До коментар #3 от "Бесен😡😷😡":

    Ааа, защо тогава го направихте мешия(Ганчев).!!!!! До като и в Лудогорец, и ЦСКА(Литекс) и Левски и всеки друг футболен клуб не заиграят техни собствени кадри нивото на футбола ни ще клони към дъното. Да точно така. Без значение на кои отбор сте фенове има една неуспорима истина. Когато клубните отбори са силни то тогава и националният отбор е силен!

    Коментиран от #16, #22

  • 15 Бурмата

    15 1 Отговор
    Още след назначаването на дядо Стойчо, споделих, че това не е треньор. Ами мотивацията и високопарните думи свършиха своята работа за десетина мача. Погледнете му тактиката, погледнете му смените. Ние сме юмрук, ние играем само за победа, а къде е победата. Ако Арда искаше да играе и те щяха да ги бият. И един Левски с толкова проблеми им беше равностоен и една Славия и Ботев Враца даже. Припоци, пейте и подкрепяйте тоя, който само ви успива и се мъчи да се задържи като треньор, за да взема по дълго заплатата от Гришата. Ама и на тоя да му се чуди човек, като му знае възможностите, за какво си дава парите.
  • 16 ГЕРЕН

    13 1 Отговор

    До коментар #14 от "Опа":

    ЗА СЕГА В ЛЕВСКИ ИГРАЯТ МНОГО
    ОТ ЮНОШИТЕ. И ТОВА МЕ РАДВА.
    СТОИЛОВ ГИ ОБИГРАВА.

    Коментиран от #17

  • 17 Опа

    12 2 Отговор

    До коментар #16 от "ГЕРЕН":

    Да, и какво като Левски не е шампион този сезон. Какво чудо голямо ще е станало? Но другия сезон тези момчета ще са се обиграли и със стимул да защитават името на своя отбор с зъби и нокти.
  • 18 Мим

    16 1 Отговор
    Е нищо не е станало,само балона на Стройчо се спука,ама той обеша на Гришата,че до 3 години ще е шампион,щото тройчо обещава до 3...

    Коментиран от #19

  • 19 Ха ха ха

    10 2 Отговор

    До коментар #18 от "Мим":

    Обещава за да може по дълго да взима голямата заплата. Сега, след три дни, урките от Зоря, ще ги размажат. После и скандинавците ще ги смачкат, защото препечените вече са мнооого уморени и накрая до Коледа и Лудогорец ще ги накаже.

    Коментиран от #25

  • 20 Алфа Вълкът

    5 7 Отговор

    До коментар #11 от "Цесекар":

    То и тъй батак, оставете го да работи малко, аз него исках поради друга причина, че със сина си взимаха общо 110-120хил лева в най-черните дни на клуба.
    А проблема в ЦСКА е помака, ама в България не останаха хора с пари. Мъчеше Стойнето с трици маймуни да лови и не му се получи. Без Гришата ще кълвем като лефскарите на Диксън и още има от тях дето вярват, че щял 200млн да инвестира в клуба!

    Коментиран от #23, #27

  • 21 Теодоро

    12 1 Отговор
    ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ! ДОЛУ червенооранжевата сган. Долни мижитурки
  • 22 Цесекар

    4 4 Отговор

    До коментар #14 от "Опа":

    Не си съвсем прав . Виж големите отбори, с колко собствени юноши в първия си отбор могат да се похвалят. Единствено Барса играеше преди години с 8 собствени юноши.

    Коментиран от #28, #44

  • 23 Левскар

    8 3 Отговор

    До коментар #20 от "Алфа Вълкът":

    Вие луди ли сте, първо Боби Михайлов ви пречеше сега пък Гриша Ганчев. Какво да направи повече??? Къде са ЦСКАрите по душа плюете като побъркани по Костадинов и Пенев. Е кой кажете кой в този момент може да помогне на отбора манекена Бетбатов ли? Или Пената или Младенов това са ви хората изгонихте Пената и то 2 пъти ако изгоните и Стоичо сте заминали. Ние никога няма да изгоним Стоилов докато Сираков е там.

    Коментиран от #29, #35, #38

  • 24 Някой

    7 1 Отговор

    До коментар #10 от "Ботев Пд":

    Дувай селски
  • 25 Мим

    10 1 Отговор

    До коментар #19 от "Ха ха ха":

    Абсолютно вярно е ,че са разкрити и тройчо нищо ново не може да измисли,освен да се оправдава и да обвинява другите,а и да заблуждава Гришата за да си взима високата заплата.Те и с него и без него до ,второ,трето място,пак можеха да се доберат,ама като има будали даги доиииии....
  • 26 Костилката

    14 1 Отговор
    По съдран чувал от тоз набеден ЦСКА и при Лупи не съм гледал. Сцепиха ни шортите за 20 минути и спряха да играят. А усмивката на Гонзо за пореден път ме побърка и вбесява!
  • 27 Цесекар

    7 2 Отговор

    До коментар #20 от "Алфа Вълкът":

    Гришата е добър бизнесмен. Направи много за ЦСКА, заслужава признателност. Проблемът при него е, че взима само свободни агенти, които не допринасят много за подобряване класата на отбора. Лошото е, че ако пристигне някой по-добър чужденец бързо бива продаден, като по този начин се помага доста на бюджета на клуба. Но от друга страна текучеството е огромно и няма как да се получи обиграване на състава. Иначе продължавам да твърдя, че Стойчо е посредствен треньор. Никога няма да забравя как ни трябваше един равен мач три кръга преди края за да станем шампиони и как инкасирахме три поредни загуби. А за ЕКТ под негово ръководство въобще не искам са си спомням.
  • 28 Опа

    3 1 Отговор

    До коментар #22 от "Цесекар":

    Даа така е. Може и да не съм прав. Гледни точки. За жалост в днешните реалности български отбор няма шанс пред богатите (те нямат в отбора си един собствен кадър) европейски клубове. Те са по силни и от много национални отбори. Тук вече са гледните точки дали може да си мечтаем за спонсор арабски шейх или ще възприемеме гледните точки на страни като Холандия и Австрия. За мен е по добре врабче в дланта отколкото орел в небето

    Коментиран от #30

  • 29 Цесекар

    2 5 Отговор

    До коментар #23 от "Левскар":

    Ще го изгоните и още как. Падне ли Б. Михайлов трудно ще получите лиценз. Иначе Мъри също не е нищо особено като треньор. Провали се и в Ботев и в Ловеч и в Кипър и с националния на Казахстан. Влизането в групите беше добро стечение на обстоятелствата. С Астана имаше успехи, но все пак Казахстан не показател за футболна страна. А и в момента Левски е затруднен финансово и няма как да се вземат качествени попълнения. Само къс собствени юноши няма да стане.

    Коментиран от #33

  • 30 Цесекар

    2 2 Отговор

    До коментар #28 от "Опа":

    Съгласен съм. Мисля, че тук огромна роля трябва да изиграе БФС. Трябва да се тръгне с коренно подобряване работата в ДЮШ.

    Коментиран от #32, #34

  • 31 Диамантената ръка

    6 1 Отговор
    Тоз пък нямал хора, то не можеш имената им да запомниш и се прескачат там всякакъв сбириток...
  • 32 Опа

    1 2 Отговор

    До коментар #30 от "Цесекар":

    Така е ама нали видя какъв конгрес си спретнаха. За жалост реалността е тази. Чакаме (друго време друг момент) бъдещето
  • 33 Левскар

    4 4 Отговор

    До коментар #29 от "Цесекар":

    Не няма да го изгоним, защото всички сме зад Стоилов. Между впрочем и вие бяхте зад Пенев а бързо го оплюхте. Това е разликата между манталитета на феновете на Левски и ЦСКА. Вие пак бълнувате че на вас ви пречат пък на Левски видиш ли някой му помагал. Каквото сам си направиш никой не може да ти го направи. Да имаме проблеми, но в такива времена се вижда кой е истински Левскар и ЦСКАар. Сираков, Боримиров, Ивков, Стоилов това са хората, които обичат отбора и рано или късно успеха ще дойде. Стойчо си е ЦСКАар без съмнение както и Пената. Вие обаче много гадно постъпихте с Пенев. А между другото плюете по Михайлов, но там е и Костадинов един истински ЦСКАар а вие плюете и него, плюете и Лечков и се прекланяте на един пикльо от Пирин с татуси. Жал ми е за вас.

    Коментиран от #36, #37, #39

  • 34 Боби

    4 1 Отговор

    До коментар #30 от "Цесекар":

    Боби Михайлов е виновен ТОЧКА!!! Ние сме супер ако не беше Боби ЦСКА щеше да е носител на КЕШ!!! Може ли да сте толкова заблудени, все друг да ви е виновен. Налагайте си момчета от школата Боби ли ви пречи? Ставате жалки с този смешен плач.
  • 35 Опа

    2 1 Отговор

    До коментар #23 от "Левскар":

    Това със смяната на треньорите вече не им ли омръзна? Сменяваме сменяваме и накрая пак сменяваме? Резултат - - - - - нула!!!!!
  • 36 Цесекар

    3 1 Отговор

    До коментар #33 от "Левскар":

    Никой не е плюл Пенев. За мен той е в пъти по-добър от Стойчо. Това беше изненадваща смяна от собствениците. А относно вашите идоли само ще ти припомня няколко факта. Някой си показа задните части на на феновете, а след това заяви, че кракът му повече няма да стъпи на Герена. Същия този настоящ собственик години наред говореше подигравателно, че това не бил неговия Левски, че не можело така да се управлява най-великия клуб, че хората в управата нямали представа от футбол и т.н. и т.н. И когато дойде време да се покаже като голям управленец, виждаме какво се случва.

    Коментиран от #40

  • 37 хаха

    4 2 Отговор

    До коментар #33 от "Левскар":

    браво. Аз го наричах манекен, но ти го определи точно оня нарисувания от пиринския край.
  • 38 Ха ха

    3 2 Отговор

    До коментар #23 от "Левскар":

    Вие не ги гоните,а само фланелките им сваляте.Ако те не си свалят гащите преди това( Насераков).
  • 39 Подуямие

    3 1 Отговор

    До коментар #33 от "Левскар":

    Като някой не си върши работата трябва да му се каже! А не ,че бил левскар или цска- ар или славист. И като си фен на съответния отбор да го величаеш.
  • 40 Подуямие

    2 1 Отговор

    До коментар #36 от "Цесекар":

    И казваше ,че никой в България не разбирал повече футбола от него!
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Дедовия

    5 0 Отговор
    Мдаа....много поздрави за Тройчо от Гонзю!
  • 43 Гост

    1 0 Отговор
    Безценно. Георги Минчев - момчето е било част от академията на Литекс, с които става шампион на България във възрастовите групи, юношески национал... След това в ЦСКА, в дубъла и дълбока резерва на африканците и латиносите, т.е. през цялото време в ръцете на Ганчев! Докато на чужденците се дават безкрайни шансове, на Минчев никакви! Хубаво се отплати на Ганчев в последния мач! Явно не е без качества, щом има гол и във вратата на Тотнъм, но е пример за разсипване на роден футболен талант за сметка на чужденци и мениджърски игрички!
  • 44 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "Цесекар":

    Не си съвсем прав. Дори Реал, Атлетико М, Барса, Ман юнайтед, повечето клубове на острова, а Атлетик Билбао почти на 100 процента... използват техни юноши повече от ЦСКА и всички български отбори!