Last news in Fakti

1 Ноември, 2021 19:30 3 792 2

Ювентус си поставя интересна трансферна цел

  • осман дембеле-
  • ювентус-
  • барселона

"Бианконерите" са решили да привлекат една от звездите на Барселона

Ювентус си поставя интересна трансферна цел - 1
Снимка: БГНЕС

Рекордьорът по титли в Италия Ювентус ще опита да привлече Усман Дембеле идното лято, информира "Calcio Mercato". Според медията на Ботуша, френският национал е сред първите имена за летните трансферни цели на "черно-белите", които ще могат да бъдат привлечени без трансферна сума.

Ръководството на Барселона пък е набелязало футболиста на Байерн Мюнхен Кингсли Коман, като потенциален заместник на Дембеле, чийто договор изтича в края на сезона.

Лично президентът на Барса Жоан Лапорта се опитва да убеди агентите на Дембеле да остане при "блаугранас", но крайното решение на крилото е да напусне Испания в края на кампанията.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гочо

    8 0 Отговор
    Изглежда не му харесват болниците в Барселона и иска да смени страната,да отиде в чужбина да се лекува...Порцелановият...
  • 2 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    2 4 Отговор
    АМА ОБРАТНО КЪМ БАРСЕЛОНА ПАУЛО ДИБАЛА!!ТОЙ ЩЕ Е ЗВЕЗДАТА НА ПРИМЕРА АКО ГО ВЗЕМАТ!!!ЛАПОРТА И ШАВИ ДА МИ ВЗЕМАТ СЪВЕТА БЕЗПЛАТНО!!!