Last news in Fakti

2 Ноември, 2021 13:40 2 383 0

Хабиб Нурмагомедов и Кларънс Зеедорф отварят училище

  • кларънс зеедорф-
  • хабиб нурмагомедов-
  • футбол-
  • мма-
  • училище

Името на училището ще бъде Seedorf Khabib Performance Club и ще се намира в Дубай

Хабиб Нурмагомедов и Кларънс Зеедорф отварят училище - 1

Легендарният футболист Кларънс Зеедорф сподели за голям проект, който движат заедно с Хабиб Нурмагомедов. Бившата звезда на Реал Мадрид, Милан и Нидерландия отваря училище за футбол и ММА съвместно с Нурмагомедов, пише mma.bg.

Името на училището ще бъде Seedorf Khabib Performance Club и ще се намира в Дубай. Хабиб е голям фен на футбола и често присъства на футболни мачове. Наскоро той беше във Великобритания и гостува на Манчестър Юнайтед.

“Казах, че ще се случи нещо вълнуващо. Най-накрая мога да споделя това с всички вас. Радвам се да обявим глобалното стартиране на Seedorf Khabib Performance Club! Обединих се с моя приятел Хабиб и нашия глобален партньор DMCC, за да създам най-вълнуващото и уникално футболно училище правено някога.

Искаме да дадем на младите хора по света възможността да развият своите атлетични и социални способности чрез тренировъчен метод, който съчетава футбол и смесени бойни изкуства.

Дубай ще бъде нашата стартова площадка за този невероятен проект, но ние се ангажираме да се разширим в световен мащаб през следващите пет години.

Проектът се основава на нашата споделена визия, насочена към връщане на нещо на обществото и желанието ни непрекъснато да развиваме и подобряваме спорта, доколкото е възможно. Огромна възможност. За мен е чест да започна нещо подобно”, написа Зеедорф в “Инстаграм”.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА