Last news in Fakti

2 Ноември, 2021 22:00 4 407 22

„Дълговете на Левски вече са над 33 млн., докато Мъри прибира по 30 хил. на месец“

  • левски-
  • станимир стоилов-
  • петър курдов-
  • наско сираков

Бивш нападател на „сините“ се изказа много остро срещу настоящото ръководство на клуба

„Дълговете на Левски вече са над 33 млн., докато Мъри прибира по 30 хил. на месец“ - 1
Снимка: БГНЕС

През последните седмици свикнахме с похвалите към Наско Сираков и Станимир Стоилов за работата им в Левски, но те са незаслужени, според един от бившите играчи на клуба - Петър Курдов. Той дори разкри, че дълговете продължават да се трупат, докато заплатата на треньора придобива колосални за българските стандарти размери.

Задълженията се трупат и доколкото имам информация те вече са над 33 милиона лева… Какво доказваме? Колко са велики Наско Сираков и Мъри? А отборът е на същото място“, каза Курдов пред „Тема Спорт“.

Той смята, че ситуацията е такава, каквато е, и Левски продължава да върви към пътя на несъстоятелността. Но, вместо да се търси спасител в лицето на Стоилов, Курдов е категоричен, че Живко Миланов е трябвало да остане начело, за да трупа опит и да се опита да възроди отбора, когато бъде изваден от професионалния футбол.

Мъри взима 15 000 евро заплата, а в същото време служителите и футболистите три-четири месеца не са получавали пари. Как за този велик треньор има, а за другите - не? Никаква промяна няма и по-зле става“, продължи с разкритията си бившата звезда от „Герена“.

Левски инкасира 3 загуби, 2 равенства и само 2 победи под ръководството на Мъри, откакто той се завърна, което служи в подкрепа на думите на Петър Курдов.

Той допълни, че с наличния ресурс това са възможностите и просто се отлага неизбежното за клуба.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 18 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само да питам

    27 7 Отговор
    Защо всеки говори истината в кочината когато му ритнат канчето ? Курдов на Луната ли е бил преди това ?

    Коментиран от #4

  • 2 Йеронимус БОШ

    36 7 Отговор
    Защо наистина чистия и светъл левскар Мъри не каже каква заплата взема ? А защо Наско не каже ?

    Коментиран от #9

  • 3 Говедо с рога

    23 8 Отговор
    Защо ги мъчите тези Idi оти, изхвърлете цялата сган и отбора да излиза на терена с юноши и футболисти до 23 г. Не харчете пари за лудо.

    Коментиран от #8

  • 4 Левскар

    8 20 Отговор

    До коментар #1 от "Само да питам":

    На Курдов сина му изгониха най-позорно от Левски и сега реве. Не Курдов не се 30М а са 30000000000М така ми каза една баба на пазара. И на кого дължим пари бе паляк в повече от това преди 1на година?
  • 5 Миризлив пор

    11 9 Отговор
    Айдеее поредния фалит,като го няма Батков как ще се оправяте не ви знам.
  • 6 ХА ХА ХА

    27 7 Отговор
    БАЛАМИТЕ СЪБИРАТ ПАРИ ЗА ТИЯ СЕЛСКИ АЛЧНИ ТАРИКАТИ.
  • 7 Теко

    8 6 Отговор
    Нямат пари хорицата бааааа не ги тормозете
  • 8 Без ДДС

    14 7 Отговор

    До коментар #3 от "Говедо с рога":

    Защото има глупаци да им купуват картите.
  • 9 ми щото вземат около 50 бона евро

    13 5 Отговор

    До коментар #2 от "Йеронимус БОШ":

    най малко ...който не е разбрал футбола в бегето и по света е схема за лапане на милиони и милиарди от тези в схемата и ритнитопковците също а глупаците от стадионите дето се ръгат и тези с залаганията и абонатите на сабелните канали плащат за охолния живот на тези в схемата...значи футбола не е спорт това е бизнес хазарт и измами
  • 10 Ммм Даа

    12 4 Отговор
    Наско какво стана с Британския ли Ирландския ли ви СПАСИТЕЛ.
    Що не си призна са театъра....
  • 11 Задължително

    12 4 Отговор
    Феновете ще събират пари да му стане 40 Хил.

    Коментиран от #12

  • 12 ДПС Подуяне

    11 10 Отговор

    До коментар #11 от "Задължително":

    Мърльо ще докара говедата до просешка тояга.Този измислен от милицията отбор до година-две го пиши бегАл.

    Коментиран от #15, #22

  • 13 Айде пак

    9 6 Отговор
    Страхотна статия, няма що! Публикувате тоя пройдоха дето грам от футбол не разбира, а тръгнал съвети да дава. - страшна глупост
  • 14 Подуямие

    7 2 Отговор
    Сина на Батков го каза още ,като назначиха Мъри,че ще взема 30 бона . Батков е минотарен акционер все още. Тъй ,че правете си изводите.

    Коментиран от #16

  • 15 Левскар

    7 5 Отговор

    До коментар #12 от "ДПС Подуяне":

    Само дето този орбор се казва Левски и е кръстен от хората на името на апостола на свободата много преди милиционерите да се появят от комунистическата партия и да ви създадът. И когато ние махахме червената петолъчка от партииният дом вие още си я носите гордо до гърдите си. Та именно вашата майка ком партия ни прати към милицията а не ние да сме искали. Та тази ваша майка пращаше и хора в Белене направи възродителен процес почти даде пиринско на Македония и т. н. И вие гордо носите петолъчкста и. А сега се кланяте на един мафиот който ви прави за смях преди 8 месеца каза напускам ЦСКА София и вие ходихте да му лижите обувките. Не случайно ние си спасихме отбора и носим името на апостола а вие фалирахте и носите до сърцето си комунистическата петолъчка.
  • 16 Левски

    3 2 Отговор

    До коментар #14 от "Подуямие":

    Сина на Батков, Петър Курдов все хора дето нямат грам място в Левски. Истинските Левскари са в Левски и отбора тръгва напред. Колкото и да ревете не не не не фалирахме и няма да фалираме. Това са остатъци от политиката на Васил Божков и Павел Колев които ни забатачиха толкова много. И между другото няма как миноритарен акционер да знае заплати на служители защото те не влизат във никой финансов отчет и също има сума за екипа на Стоилов а не за самият Стоилов. Така че престанете да говорите простотии. Стоилов има от къде да вземе пари а те ще доидат от бонуси при добри резултати а не от твърда заплата.
  • 17 Иванчо

    5 1 Отговор
    Тия двамата - баща и син, са такива тиняци, че не знам защо изобщо някой им отделя време и място за публикуване. Страшни Ганьовци!
  • 18 фен

    1 0 Отговор
    То и Клоп,да дойде,се тая.Футболиситите,като оня лаф,лош матреал.
  • 19 гост

    2 0 Отговор
    Не разбирам защо хулите треньора а не погледнете това псевдо вратарче малката перука .Кво прави този шут в отбора питам.
  • 20 aaa

    2 2 Отговор
    давайте сега .защото довечера няма да ви има никаде ...оранджеви .
  • 21 aaa

    4 2 Отговор
    само виж как са наредени фактите ..... 17 .11 .1968 г. ЛЕВСКИ -.... 7;2 . 19 .01. 1969 . ЛЕВСКИ Обединен с спартак . за да не се смее комунистическа европа че отбора на народа бил отбора на власта с 7;2. само ЛЕВСКИ .
  • 22 Тихо

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "ДПС Подуяне":

    Зоря Луганск май ви нарита лошо!!!