Last news in Fakti

3 Ноември, 2021 00:05 5 170 11

Роналдо отново прикри Солскяер зад огромните си плещи срещу Аталанта

  • аталанта-
  • шампионска лига-
  • манчестър юнайтед-
  • кристияно роналдо-
  • оле гунар солскяер

Манчестър Юнайтед се измъкна от нов срам с два гола в продълженията на португалеца

Роналдо отново прикри Солскяер зад огромните си плещи срещу Аталанта - 1
Снимка: БГНЕС

Кариерата на Оле Гунар Солскяер в Манчестър Юнайтед се крепи на косъм и този косъм се казва Кристияно Роналдо, защото португалецът за пореден път спаси норвежеца от срам в Шампионската лига с попаденията си срещу Аталанта.

Португалецът вкара по един гол в двете продължения на срещата, за да изравни резултата, като и в двата случая демонстрира чисто индивидуалната си класа, за да стигне до своите попадения №138 и 139 в „турнира на богатите“. Първото от тях все пак дойде след брилянтна асистенция с петичка на Бруно Фернандеш, докато при второто Кристияно пребори половин дузина опоненти, за да стигне до отклонената от Мейсън Грийууд топка.

Междувременно Йосип Иличич и Дуван Сапата даваха преднина на „богинята“ в два поредни случая, но усилията им стигнаха само за точка срещу английския гранд. Колумбиецът бе особено впечатляващ при гола си, защото се измъкна ловко от засадата, засрами Хари Магуайър със скоростта си и преодоля с финес Давид Де Хеа.

Статистиката след края на мача може и да показва известен паритет и справедливост за крайния резултат, но всъщност италианците бяха осезаемо по-добрият от двата отбора на терена. Ключовата дума тук е „отбор“, защото играчите на Джанпиеро Гасперини работеха като един във всяка една фаза на играта, докато тези на Солскяер по-скоро разчитаха на индивидуалното майсторство и вдъхновение на Роналдо.

В крайна сметка Манчестър Юнайтед запазва първото място в Група F два кръга преди края на груповата фаза в Шампионката лига, но с оглед ситуацията изглежда задължително за тима да преследва 6 точки срещу Виляреал и Йънг Бойс.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истина

    33 3 Отговор
    Кристиано Роналдо е над всички.

    Коментиран от #9

  • 2 делта +

    5 5 Отговор
    Как да ходим на мач в кризата? Министъра ни каза да се хванем за ръце за да я преборим!? Досега инструкциите бяха:дистанция и дезинфекция!? На стадиона да се прегръщаме; или не?
  • 3 Asdfg

    4 1 Отговор
    Янкулоооооов,днес само за КОСМИ пишеш! 🤣 По рано днес за плувеца,сега за Роналдо! И се пише КристиАно,а не с “Я”! Янкулооооооооов!

    Коментиран от #5, #7

  • 4 Asdfg

    4 1 Отговор
    Янкулооооооов,напиши резултата бре!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 баучете се

    6 1 Отговор
    Почти нищо не разбрах за мача от тази статия.
    Ко йе бил домакин. как се е развила срещата. Как са игралки другите момчета.
    Какъв резултат устроийва единия и другия отбор.
    Какво е класирането в групата.
    Кои са следващите мачове на отборите в ШЛ.
    .....
    Освен това 2-2 срещу Аталанта и дори загуба от същия отбор няма как да е срам.
    А доколкото разбирам, Юнайтед вземат 4 точки, Аталанта 1. Няма нужда да ревете за Солскяр. Един разгром в неважен мач не е кой знае какво. И Байерн загубиха със същия резултат.
  • 9 Фенка

    1 7 Отговор

    До коментар #1 от "Истина":

    противен португалски менгянин !!

    Коментиран от #10

  • 10 Фен

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Фенка":

    Дузпеси е злобен плъх.
  • 11 Жалко

    1 0 Отговор
    Когато отново имаме футболисти за които да говорят в цял свят, тогава ще започна да гледам българското първенство. Българсите отбори и техните футболисти са най-смешните, които някога сме имали.