Last news in Fakti

3 Ноември, 2021 15:00 1 005 1

Лудогорец търси спешно нападател през зимата

  • лудогорец

„Орлите“ следят изявите на трима

Лудогорец търси спешно нападател през зимата - 1
Снимка: БГНЕС

Нуждата от нов централен нападател в Лудогорец е повече от очевидна след напускането на Клаудиу Кешеру и това кара ръководството да търси спешно човек за върха на атаката. Вестник „Тема Спорт“ дори твърди, че „орлите“ следят изявите на трима голмайстори.

Имената на въпросните за сега не са известни, но, ако съдим по миналото, скаутите на клуба по всяка вероятност търсят в Бразилия, Полша, Белгия или някъде в съседните на България страни.

Пиерос Сотириу към момента е единственият, считан за титуляр под ръководството на Станислав Генчев, а Ихинио Марин е тормозен постоянно от контузии и все по-рядко има възможност да се изявява с екипа на шампионите.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 xXxX

    1 0 Отговор
    Спешно май тр да търсят нов мениджмънт, евентуално тогава чак играчи.