Last news in Fakti

3 Ноември, 2021 18:10 14 097 2

Само след няколко часа работа: Антонио Конте разреши огромен проблем на Тотнъм

  • антонио конте-
  • тотнъм-
  • хари кейн

Изглежда неяснотата около бъдещето на Хари Кейн ще престане да съществува като казус

Само след няколко часа работа: Антонио Конте разреши огромен проблем на Тотнъм - 1
Снимка: EPA/БГНЕС/AРХИВ

Антонио Конте може да начело на Тотнъм само от часове, но вече е успял да изпълни много важна цел в тима. „Sun“ съобщава, че бившият наставник на Ювентус, Челси и Интер е убедил звездата на „шпорите“ Хари Кейн да остане в северен Лондон.

Според информацията капитанът на Англия е „готов да се откаже от всички планове за напускане на Тотнъм“ след назначаването на Конте. Нападателят вярва, че италианецът ще помогне на лондончани да започнат да печелят трофеи, което беше основната причина за желанието на Кейн да напусне през изминалото лято.

28-годишният футболист беше обект на сериозен интерес от шампиона във Висшата лига Манчестър Сити през целия летен трансферен прозорец, но президентът на Тотнъм така и не пожела да пусне голямата си звезда.

От началото на сезона Кейн не се представя по най-добрия начин, след като в 9 мача от Висшата лига има едва 1 гол и 1 асистенция.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИЛЮМИНАТ

    18 4 Отговор
    ШАМПИОН С ЮВЕ, ЧЕЛСИ, ИНТЕР.......ДАНО СТАНЕ И С ТОТНЪМ
  • 2 ФънФън

    5 11 Отговор
    тоя е същия откачалник като Симеоне, да видим колко ще издържи, гонят го отвсякъде !!!