Last news in Fakti

4 Ноември, 2021 18:00 2 325 3

Даниел Наумов: Не съм национал, защото не съм разсмивал достатъчно групата по време на лагер

  • даниел наумов-
  • ясен петров-
  • българия-
  • швейцария-
  • украйна

Стражът на ЦСКА 1948 е озадачен от липсата на повиквателна от Ясен Петров

Даниел Наумов: Не съм национал, защото не съм разсмивал достатъчно групата по време на лагер - 1
Снимка: БГНЕС

Ясен Петров обяви групата на националния отбор по футбол, а там отсъства името на Даниел Наумов от отбора на ЦСКА 1948. Причината за това е лично отношение на хора от щаба на селекционера към талантливия вратар на „армейците“, според самия него.

Боли ме, че не съм част от националния отбор в момента. Не съм говорил с Ясен Петров по този въпрос. Не знам дали е запознат със ситуацията. Това ми влияе отрицателно. Резултатите на моя отбор не са добри и това беше използвано, за да не ме извикат в националния отбор. Обяснението, което от щаба са дали към мои треньори, е че не разсмивам достатъчно групата по време на лагери. Да, така е, колкото и абсурдно да звучи“, каза Наумов пред Sportal.

23-годишният страж дебютира в официален мач за „лъвовете“ срещу Северна Ирландия през март, когато завършиха 0:0 в Белфаст. След това той записа минути срещу Словакия и Франция в приятелски мачове, но бе изваден от състава за реванша с ирландците и срещата с Литва.

Даниел Наумов разбира, че и неубедителните резултати на клубния му отбор може да са изиграли роля в решението, но конкурентите му Николай Михайлов от Левски, Иван Караджов от Арда и Светослав Вуцов от Славия едва ли могат да се похвалят, че са част от най-добрите тимове към момента в Първа Лига.

Припомняме, че България ще играе приятелски двубой с Украйна на 11 ноември и последния мач от квалификациите за Катар срещу Швейцария на 15 ноември.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кУмУнист

    2 6 Отговор
    Тоя пък с посредственият си отбор се взе за много голям.
  • 2 Анималс

    2 5 Отговор
    Тоя от числото да не се обажда, че малката перука е с пъти по-добър вратар от него
  • 3 Бухахаха

    0 0 Отговор
    Не че не разсмива групата, ми просто няма лесна кифла, дето да интересува някого