Last news in Fakti

4 Ноември, 2021 19:00 2 621 9

НКП на Левски към феновете: Не сядайте на седалките на модерния стадион „Славия“, ако сте от категорията на Чичо Венци

  • славия-
  • левски-
  • венци стефанов

От фенската организация заподозряха намерението на собственика на „белите“, че иска да ги обвини, ако седалките не издържат

НКП на Левски към феновете: Не сядайте на седалките на модерния стадион „Славия“, ако сте от категорията на Чичо Венци - 1
Снимка: БГНЕС

Славия приема Левски в дербито на поредния кръг от Първа Лига, като се очаква домакините да допуснат фенове със „зелени сертификати“ по трибуните. Решението гостуващата агитка да бъде настанена в сектор със седящи места накара една от фенските организации да напише провокативен коментар по темата.

Седалките са стари и наистина лесно чупливи. Призоваваме ви да внимавате и да не даваме повод за критики след мача, а и най-вече за санкции спрямо клуба ни. Левски няма нужда от това. Най-просто казано, хората с нормално телосложение да внимават със седалките, а тези които са от категорията на Чичо Венци да не сядат“, написаха от Националния клуб на привържениците на Левски София (НКП) в профила си във Facebook.

От фракцията дори написаха в кавички, че стадион „Славия“ е „модерен“, визирайки липсата на освежителни ремонти от дълго време на трибуните.

Чичо Венци явно държи да сме на седалките, за да има повод да каже нещо пред любимите му микрофони“, гласи още публикацията.

„Най-старото дерби“ ще се проведе на 6 ноември (събота) от 17:30 часа.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Венци мазния

    6 5 Отговор
    Не съм виждал човек от моя тонаж
  • 2 Левскар

    8 1 Отговор
    Венци е широко скроен, ще разбере закачката. Той също се бъзика с Левски, така че свикнали сме си, да е жив и здрав и да помага на Славия.
  • 3 Който е с Левски ход пеша и стои прав

    3 2 Отговор
    А който е седнал не е прав Слушателите в руските военни академии стоят прави и не седят и не пишат на листа просто естествен подбор които издържат прави и запомнят всичко са най добите

    Коментиран от #5

  • 4 Русия е освободила България и

    8 0 Отговор
    Е сбъднала мечтата на Левски Ботев и ЦСКА
  • 5 Асд

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Който е с Левски ход пеша и стои прав":

    Де го чичо Венци, де ги "Слушателите в руските военни академии".....
    За тролене каква е тарифата? Как се калкулира приноса и струва ли си усилието?
    За себе си питам, търся допълнителни доходи
  • 6 Кочо

    2 0 Отговор
    Ем, да стоят прави, щом им харесва
  • 7 1913 г

    3 0 Отговор
    Левскарите защо се пенявят? Чичо Венци ще им даде мача, отборът от с. Подуене ще поеме глътка въздух. Такава е уговорката- едните ще вземат три точки, а този, когото бъзикат- ще си вземе "полагащото " се от тотото Добрата стара Славия е свикнала да помага..Този мач няма смисъл да се гледа. Всичко е пределно ЯСНО!

    Коментиран от #8

  • 8 Овчари

    0 3 Отговор

    До коментар #7 от "1913 г":

    Много знаете ама да видим кога за последно Левски взе 3 точки на Овча купел? Вие изобщо гледате ли футбол или си приказвате колкото да заспите бат Венци да даде на Левски нещо????

    Коментиран от #9

  • 9 Тотов

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "Овчари":

    Той не дава. Никоя помощ не е безкористна!