Last news in Fakti

5 Ноември, 2021 13:37 1 631 1

Официално: Шави Ернандес е новият треньор на Барселона!

  • шави ернандес-
  • барселона-
  • треньор

Договорът на Шави с Барселона ще бъде до 30 юни 2024 година

Официално: Шави Ернандес е новият треньор на Барселона! - 1
Снимка: Twitter

Шави Ернандес е новият треньор на Барселона. Това стана ясно, след като от настоящия клуб на специалиста – Ал Сад, съобщиха, че испанският гранд е платил откупната клауза в договора му. Тя е в размер на 5 млн. евро.

„Клубът постигна споразумение за трансфера на Шави в Барселона, след като бе платена неустойката, предвидена в договора. Двата клуба ще продължат да си сътрудиничат и в бъдеще. Шави е важна част от историята на Ал Сад. Желаем му успех във всяко следващо начинание”, се казва в съобщението от Ал Сад, публикувано в Twitter.

Договорът на Шави с Барселона ще бъде до 30 юни 2024 година, информират в Испания.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 асд

    3 0 Отговор
    5млн евро откупна клауза, 5-10 млн евро заплата и после като го уволнят и му платят неустойка 5-10млн тоя ще излезе златен