Last news in Fakti

5 Ноември, 2021 16:00 1 458 0

Луис Енрике изпрати повиквателна за играч на Реал Мадрид за пръв път от 235 дни насам

  • дани карвахал-
  • реал мадрид-
  • луис енрике-
  • испания

Националният селекционер на Испания претърпя огромни критики през този период

Луис Енрике изпрати повиквателна за играч на Реал Мадрид за пръв път от 235 дни насам - 1
Снимка: БГНЕС

Реал Мадрид винаги е бил един от основните донори на играчи за испанския национален отбор по футбол, докато Луис Енрике не застана начело на тима. Той дори асемблира отбора си за Европейското първенство през изминалото лято без да извика нито един футболист на „кралския клуб“, а за това си понесе своята заслужена порция критики, както от местните, така и от международните медии. Ето обаче, че 235 дни по-късно легендата на Барселона най-накрая върна в състава си играч от вечния съперник.

Повиквателна в крайна сметка получи десният бранител Дани Карвахал, който най-накрая се отърси от контузиите и заигра отново под ръководството на Карло Анчелоти на „Сантиаго Бернабеу“.

За последно повиквателна от Реал бе получил Серхио Рамос през март, но скоро след това той изпадна в тежка серия от контузии и дори напусна „белия балет“.

Карвахал ще получи шанс за изява в предстоящите срещи на „Ла Фурия Роха“ срещу Гърция и Швеция в следващите 2 седмици.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА