Last news in Fakti

5 Ноември, 2021 16:30 1 538 0

Пау Гасол: Не можех да заспя, когато научих за смъртта на Кобе

  • пау гасол-
  • кобе брайънт-
  • ла лейкърс

Испанецът е бил съкрушен от новината, че един от най-добрите му приятели и съотборници е починал в хеликоптерната катастрофа

Пау Гасол: Не можех да заспя, когато научих за смъртта на Кобе - 1
Снимка: БГНЕС

Изминаха почти две години, откакто Кобе Брайънт и дъщеря му Джиджи изгубиха живота си в хеликоптерна катастрофа, но въпреки това приятелят му и съотборник Пау Гасол все още тъжи за загубата. Испанецът дори признава, че е изгубил съня си, след като е научил неприятната новина.

Легендарният център работи в колаборация с Amazon по документален филм за събитията около 26 януари 2020 г., а в подкаста на Ибай Янос споделя някои детайли за продукцията.

Ударът бе тежък и на всички все още ни е трудно да го преглътнем. Нямаше как да го прикрием. Кобе означаваше толкова много за мен и затова ще се опитам да предам тези чувства по възможно най-натуралния начин. Дълго време не можех да спят нощем от цялата болка и сълзи“, каза Гасол пред влогъра, цитиран от Marca.

Двамата легендарни баскетболисти носят купища слава на ЛА Лейкърс, а партньорството им на игрището се пренася и извън пределите му. Двете семейства продължават да са близки и до ден-днешен, въпреки липсата на Кобе и Джиджи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА