Last news in Fakti

6 Ноември, 2021 18:35 1 836 7

Тото Волф: Хамилтън няма какво да доказва. Той се конкурира с млад и талантлив пилот

  • тото волф-
  • люис хамилтън-
  • макс верстапен

"Цялата тема за напрежението е пълна глупост. Когато влизаш в колата, опитваш да се представиш възможно най-добре", коментира шефът в Мерцедес

Тото Волф: Хамилтън няма какво да доказва. Той се конкурира с млад и талантлив пилот - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Шефът и акционер в отбора на Мерцедес Тото Волф определи коментарите за напрежение в битката с Ред Бул за титлата във Формула 1 като "пълна глупост". Лидер във временното класиране преди неделното състезание за Гран При на Мексико е пилотът на Ред Бул Макс Верстапен, а с 12 точки изоставане на второ място е седемкратният световен шампион Люис Хамилтън от Мерцедес.

"Цялата тема за напрежението е пълна глупост. Когато влизаш в колата, опитваш да се представиш възможно най-добре. Това е нещо, което си правил цял живот", заяви Волф.

"Понякога правиш грешки, понякога не, но това се отнася и за отборите. Ако не си подготвен психически, не би стигнал до Формула 1. В случая говорим за двама пилоти, които притежават изключителен талант", добави той.

"Единият е седемкратен световен шампион и единственият със 100 победи във Формула 1, който няма какво да доказва. Той се конкурира с млад, талантлив пилот, който разполага с добра кола. Това е битката в момента и това се харесва на феновете по пистите и по целия свят", завърши австриецът.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ред Бул Хонда Рейсинг

    6 10 Отговор
    Мачкай швабите и Мавъра, Макс🏆

    Коментиран от #2

  • 2 Жоро

    6 5 Отговор

    До коментар #1 от "Ред Бул Хонда Рейсинг":

    Много си кух бе бастун, как си позволвяш да кажеш мавър а от факти бг спят.

    Коментиран от #3

  • 3 Поро

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "Жоро":

    Кух си ти бе злобар.

    Коментиран от #4

  • 4 Жоро

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "Поро":

    Злобар хахах, по спокойно бе памперс, първо сезона не е свършил, второ въпросния Макс не е никакъв шампион,трето направи си една ножка освободи напрежението

    Коментиран от #5

  • 5 Мавър 👩🏿‍🦲

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Жоро":

    Ходете маврите на м-нара си простак, ходи се метни под някой камион.

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Жоро плъха

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Жоро":

    Май кати Ман гал.