Last news in Fakti

7 Ноември, 2021 23:50 1 946 0

Дузпа, автогол и много битка, но без победител в дербито Милан-Интер

  • милан-
  • интер-
  • дерби дела мадонина-
  • 1:1-
  • серия а

"Росонерите" претърпяха ранен шок, след като съдията посочи бялата точка в техен ущърб още в 8-ата минута

Дузпа, автогол и много битка, но без победител в дербито Милан-Интер - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Отборите на Милан и Интер завършиха при резултат 1:1 на „Джузепе Меаца“ в Дерби дела Мадонина от 12-ия кръг на Серия А. Хакан Чалханоолу откри резултата от дузпа в 11-ата минута, а само шест по-късно "росонерите" изравниха с автогол на Стефан де Фрай. В 27-ата Чиприан Татарушану спаси дузпа на Лаутаро Мартинес.

"Росонерите" претърпяха ранен шок, след като съдията посочи бялата точка в техен ущърб още в 8-ата минута. Тогава Кесие се засуети в наказателното си поле и позволи на Чалханоолу да се пребори за топката. В опита си да я запази котдивоарецът извърши нарушение, заради което главният съдията свири дузпа, а ВАР потвърди неговото решение. Чалханоолу се зае с изпълнението и с удар в центъра на вратата наказа доскорошния си отбор, след което направи жест, с който подразни препълнената "Курва Суд".

В следващите минути Рафаел Леао отправи два удара, които бяха уловени от Самир Ханданович.

В 17-ата Сандро Тонали центрира коварно от фал, при което Де Фрай с глава си отбеляза автогол за 1:1.

В 25-ата Интер получи втората си дузпа в мача след нарушение на Бало-Туре срещу Матео Дармиан. Този път Лаутаро реши да стреля от бялата точка, но Татарушану избра правилния ъгъл и изби неговия удар.

В 32-ата минута Тонали отправи далечен шут, който профуча над вратата.

В 37-ата Леао стреля от удобна позиция, но Ханданович парира удара му, след което португалецът не успя да нацели топката достатъчно добре при опита си за добавка.

В 44-ата Алесандро Бастони получи топката до аутлинията и я върна към Николо Барела, чийто удар беше избит от Бало-Туре на голлинията. Минута по-късно Лаутаро пробва шут по земя, който мина на сантиметри от вратата.

На почивката Пиоли реагира, заменяйки Бало-Туре с Пиер Калюлю. "Нерадзурите" определено започнаха втората част по-добре.

В 49-ата минута Джеко стреля с глава след центриране от фал, но го направи много неточно.

В 55-ата Лаутаро стреля отдалече, но топката претърпя рикошет и излетя за корнер. Минута по-късно Чалханоолу опита воле, което не намери целта.

В 68-ата резервата Анте Ребич нанесе удар, но си спечели само корнер. Веднага след това Барела беше принудително заменен от Видал. Минута по-късно Ибрахимович напомни за себе си с техничен изстрел, който обаче се оказа неточен.

В 72-ата оставеният непокрит Видал стреля от чудесна позиция, но Калюлю се изпречи на пътя на топката, като защитникът блокира и добавката на чилиеца.

В 76-ата Джеко отстъпи мястото си на Хоакин Корея заради контузия.

В 82-ата Златан стреля директно от пряк свободен удар, но Ханданович беше подготвен и изби топката. "Росонерите" подеха нова атака, която завърши с шут на резервата Исмаел Бенасер в аут.

Натискът на символичните домакини продължи и така в 88-ата минута Калюлю пробва далечен изстрел, който не намери целта. В последната минута на редовното време резервата Алексис Салемакерс отправи шут по земя, който срещна гредата, а Кесие не сполучи при своята добавка.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА