Last news in Fakti

8 Ноември, 2021 17:00 1 008 0

Роберто Манчини връща двама от Рома, включили се в лагера му с контузии

  • роберто манчини-
  • николо заниоло-
  • лоренцо пелегрини-
  • италия-
  • рома

Селекционерът още не е решил с кого да ги замени

Роберто Манчини връща двама от Рома, включили се в лагера му с контузии - 1
Снимка: БГНЕС

Италия влиза в решителната фаза от Световните квалификации, но селекционерът Роберто Манчини ще трябва да избере двама нови халфове, защото избраниците му от Рома Николо Заниоло и Лоренцо Пелегрини са пристигнали с контузии в лагера му, научихме от Football-Italia.

Двамата изиграха важна роля в спечелената Европейска титла през лятото, но сега Манчини ще трябва да се справя без тях в срещите с Швейцария и Северна Ирландия.

Джорджо Киелини и Леонардо Бонучи също са под въпрос, защото и двамата не взеха участие в победата над Фиорентина през уикенда, но все пак са се присъедини към „Скуадра Адзура“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА