Last news in Fakti

10 Ноември, 2021 17:30 4 530 5

Шави извади метлата на „Ноу Камп“

  • шави-
  • барселона

Новият наставник на Барса не възнамерява да търпи непрофесионалисти

Шави извади метлата на „Ноу Камп“ - 1
Снимка: БГНЕС

Шави Ернандез официално застана начело на Барселона преди няколко дни, но вече се е заел с решаването на големите проблеми в клуба. Една от важните промени е свързана с треньорския щаб, от където той побърза да изгони двама души вече.

Физиотерапевтът Хуанхо Брау и кондиционният треньор Алберт Рока бяха изметени от бившия плеймейкър на „каталунците“, по информация на AS.

Повод за промяната е, че лазарета на Барса в момента е препълнен от футболисти, докато именно Брау и Рока са основните хора, които трябва да се грижат за доброто здраве на състава.

Ансу Фати и Осман Дембеле са най-потърпевшите от всички в момента, като двамата прекарват повече време извън, отколкото на терена. Общо 11 души от първия отбор в момента са с контузии и Шави не може да разчита на тях.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалата

    4 18 Отговор
    Кой е шави?

    Коментиран от #3, #5

  • 2 Реалмангал

    5 6 Отговор
    Тоя дето ще те мушка
  • 3 Дилдо

    9 3 Отговор

    До коментар #1 от "Реалата":

    Един от най-добрите играчи в историята на футбола
  • 4 ФАКТ

    3 4 Отговор
    То в Барса само куци коне.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.