Last news in Fakti

11 Ноември, 2021 16:30 1 579 0

Аурелио Де Лаурентис обижда Лоренцо Инсинйе с 50% намаление на заплатата в новия му договор

  • наполи-
  • лоренцо инсинйе-
  • интер-
  • челси-
  • барселона

Скаутите на Барселона, Интер и Челси стискат палци това да се случи

Аурелио Де Лаурентис обижда Лоренцо Инсинйе с 50% намаление на заплатата в новия му договор - 1
Снимка: БГНЕС

Наполи може и да е един от фаворитите за титлата този сезон в Серия А, но финансите на клуба не изглеждат в никак добро състояние, ако съдим по офертата, която е получил капитанът и звезда на тима - Лоренцо Инсинйе.

Агентът на европейския шампион с екипа на Италия - Винченцо Писакане, изрази възмущението си от факта, че клиентът му е получил оферта с 50% намалена заплата от страна на ръководството на „партенопеите“.

Отношенията ми с Де Лаурентис са страхотни, но няма да се съглася с офертата за нов договор с 50% намаление. Аз съм агент и работата ми е да защитавам клиента си по всяко време“, каза Писакане, цитиран от Football-Italia.

30-годишният Инсинйе отдавна е смятан за един от най-класните флангови нападали в Европа, като до момента единствено любовта към Наполи го държи на „Стадио Диего Армандо Марадона“.

Интер, Барселона и Челси са само три от грандовете, които отдавна искат да притежават крилото в редиците си, а възможността да го получат без пари със сигурност би ги развълнувала. Освен това, те биха могли да си позволят и сериозно наддаване за заплатата му, след като ще си спестят солидна сума от трансфера.

Ди Лаурентис има само няколко седмици, за да накара звездата си да остане, но това едва ли ще се случи, ако му предложи, каквото и да било понижение на доходите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА