Last news in Fakti

11 Ноември, 2021 21:45 1 279 0

Стивън Джерард преди месец: Дали ще напусна Рейнджърс? Не ми задавайте подобни глупави въпроси!

  • стивън джерард-
  • рейнджърс-
  • астън вила-
  • крис сътън

Англичанинът стана обект на сериозна критика, за дето напусна Рейнджърс в средата на сезона

Стивън Джерард преди месец: Дали ще напусна Рейнджърс? Не ми задавайте подобни глупави въпроси! - 1
Снимка: БГНЕС

Стивън Джерард официално бе назначен за старши-треньор на английския Астън Вила и предизвика мигновен фурор около решението си. Но една немалка част от анализаторите на „Острова“ не пропуснаха шанса, за да се заядат с бившия капитан на Ливърпул, посочвайки едно негово изказване след мач в Лига Европа, докато бе мениджър на Рейнджърс.

На въпроса от журналистка на BT Sport „Как ще коментирате спекулациите около вашето име през изминалата седмица, че се готвите да напуснете?“ от 21 октомври, Джерард отговори: „Изглеждам ли ви щастлив? Изглеждам ли ви доволен? Не ми задавайте глупави въпроси тогава!

Легендата на Селтик Крис Сътън припомни точно това изказване на „Стиви Джи“ под публикацията на Астън Вила, обявяваща новината за назначаването на треньора.

„Виланите“ в крайна сметка реализираха „слуховете“, като дори платиха и няколко милиона, за да платят неустойката в договора му.

Стивън Джерард се очаква да дебютира във Висшата лига на 20 ноември срещу Брайтън, а на 11 декември ще го видим за пръв път обратно на „Анфийлд“ в ролята на наставник от противников на Ливърпул отбор.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА