Last news in Fakti

12 Ноември, 2021 17:16 1 882 5

Кобрата: Тренирам и с боксьори, и с ММА бойци

  • кубрат пулев-
  • бокс-
  • мма-
  • франк мир

Да, смениха ми съперника. Витор Белфорт се отказа от мача

Кобрата: Тренирам и с боксьори, и с ММА бойци - 1
Снимка: БГНЕС

Организаторите на бойната галавечер между боксьори и ММА бойци "Triller Fight Club" (на 27 ноември в Арлингтън, Тексас) изненадаха Кубрат Пулев с промяна на съперника му. Българинът знаеше, че ще се изправи срещу Витор Белфорт от Бразилия. В крайна сметка съперник на Кобрата ще е шампионът в тежка категория на UFC Франк Мир.

Американецът държи рекорди за най-много приключени срещи в историята на UFC (13) и най-много победи със събмишън в тежка категория (8). В новия формат триад обаче той няма да може да използва задушаващите техники.

"Да, смениха ми съперника. Витор Белфорт се отказа от мача”, потвърди пред „Монитор” Кубрат Пулев.

Българинът се подготвя в България за новото предизвикателство, наречено "Triad Combat". "Тренирам и с боксьори, и с ММА бойци", допълни Пулев, като не пожела да разкрие кои точно са спаринг партньорите му.

Гала вечерта ще се проведе в Арлингтън, Тексас. Двамата ще се бият в триъгълен ринг с ръкавици между боксовите и тези за ММА. Правилата са по-близки до тези в бокса, което устройва напълно Кобрата. Главната битка ще е в 9 рунда по 2 минути.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Потурко

    9 3 Отговор
    Мачкай Рашков! Продължаваме Промяната заедно с ДБ Братя Българи!!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ПЕНКО

    1 7 Отговор
    ТИ СИ СВРЪХ ВЕЛИК БЪЛГАРИН !!!! БЕЗ ТРИЦЕПС - СЕ БИ ЗА СВЕТОВНАТА ТИТЛА --ВЕЛИК СИ !!! НО БЕЗ ТРИЦИПС НЕ МОЖЕ ДА СИ ММА-БОЕЦ - ОТБЛЪСКВАШ С ТРИЦЕПС И ...... Т.Н. !?!?!!?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.