Last news in Fakti

14 Ноември, 2021 19:22 923 0

Барсa иска да вземе Стърлинг под наем

  • рахийм стърлинг-
  • манчестър сити-
  • барселона-
  • висша лига-
  • ла лига

От доста време се говори за интерес от страна на испанския гранд към английския национал

Барсa иска да вземе Стърлинг под наем - 1
Снимка: БГНЕС

Барселона ще направи опит да привлече Рахийм Стърлинг от Манчестър Сити през януари. Каталунците ще предложат да го вземат под наем до лятото с клауза за закупуване. От доста време се говори за интерес от страна на испанския гранд към английския национал. Една от основните причини за това, е че Стърлинг все по-рядко попада в плановете на Пеп Гуардиола.

Новият треньор на Барса Чави има желание той да бъде прилечен, но клубът едва ли може да си позволи големи трансфери през зимата на фона на финансовото си състояние. Манчестър Сити няма желание да преотстъпва играча, но испанците се надяват, че включването на клаузата за закупуване да ги убеди.

От "Ноу Камп" вярват, че "гражданите" ще са по-склонни да пуснат Рахийм в чуждестранен клуб, отколкото да му позволят да се присъедини към някои от конкурентите им във Висшата лига. Барселона ще иска отговор от Сити до края напървата седмица от декември. Ако той е отрицателен, те ще се насочат към други цели.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА