Last news in Fakti

15 Ноември, 2021 20:32 1 377 0

Капитанът на Франция: Мбапе е като в задния си двор на "Парк де Пренс"

  • килиан мбапе-
  • юго лорис-
  • парк де пренс-
  • национален отбор-
  • франция

Килиан е създаден да подобрява рекорди и да печели титли

Капитанът на Франция: Мбапе е като в задния си двор на "Парк де Пренс" - 1
Снимка: БГНЕС

"Килиан Мбапе е като в задния си двор на "Парк де Пренс". Пълен е със самоувереност", похвали своя съотборник капитанът на френския национален отбор Юго Лорис.

Франция победи Казахстан у дома с 8:0 и след 7 мача е начело в класирането в група "D" на световните квалификации с 15 точки. В последния си двубой утре вечер "петлите" гостуват на Финландия.

"Както за всички играчи, които бяха на Европейското първенство, винаги има съмнения, когато не оправдаваш очакванията. Той си взе поуки като голям шампион. Килиан е създаден да подобрява рекорди и да печели титли. Не трябва да си поставя никакви граници", заяви още Лорис.

По повод спекулациите около бъдещето му в английския Тотнъм, вратарят коментира, че "не затваря нито една врата". "Ще разговаряме в следващите седмици. Трябва да се адаптираме към изискванията на новия треньор Антонио Конте и екипа му. Все още е удоволствие да нося екипа на Тотнъм, но засега не искам да затварям нито една врата", отговори уклончиво Юго Лорис по повод бъдещето си в клубния му тим.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА