Last news in Fakti

16 Ноември, 2021 07:30 1 798 0

Гаф на първа страница в The Sun разсмя Гари Линекер (СНИМКА)

  • хари кейн-
  • гари линекер-
  • хари линекер-
  • англия-
  • сан марино

Таблоидът опита да е оригинален, но не осъзна грешката си преди печат

Гаф на първа страница в The Sun разсмя Гари Линекер (СНИМКА) - 1
Снимка: БГНЕС

Британският таблоид The Sun сгафи със заглавието си за успеха на Англия над Сан Марино в световните квалификации, опитвайки се да бъде оригинален, закачайки рекорда на Гари Линекер и амбицията Хари Кейн да го застигне. Това предизвика комична реакция у английската легенда.

Изданието пусна лаконичното заглавие „Хари Линекер“ на своята първа страница днес, за да подчертае факта, че Хари Кейн застигна Гари Линекер в ранглистата на вечните голмайстори за „трите лъва“. Но шеговитата закачка несъзнателно се оказва името на едно от момчетата на Линекер - 27-годишният Хари.

Пратих тази снимка в семейния ни чат. Синът ми Хари видя заглавието и за няколко секунди направо се насра... знам, това ни е семейна традиция“, написа английската легенда в профила си в Twitter.

Гари Линекер има четирима синове - Джордж, Тобиас, Ангъс и Хари. А, що се отнася до Хари Кейн, той вече има 48 попадения с националната фланелка, колкото са головете и на неговия предшественик. Пред тях са само Боби Чарлтън с 49 и Уейн Рууни с 53.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА