Last news in Fakti

16 Ноември, 2021 16:10 2 027 0

Тотнъм приготвя около 70 милиона евро за заместника на Кейн?

  • душан влахович-
  • тотнъм-
  • футбол-
  • фиорентина

Точно толкова е исканата сума от собственика на „виолетовите“ Роко Комисо

Тотнъм приготвя около 70 милиона евро за заместника на Кейн? - 1
Снимка: Facebook

Душан Влахович е основна трансферна мишена за Тотнъм откакто Фабио Паратичи пристигна в северен Лондон и това няма да се промени и през тази зима, твърдят медиите в Англия и Италия.

В понеделник Кориере дело Спорт заяви, че „шпорите“ са предприели решителни ходове за нападателя, след като стана ясно, че 21-годишният футболист няма да преподпише с Фиорентина.

Титулярният нападател на Тотнъм – Хари Кейн, пък бе преследван от Манчестър Сити през летния трансферен прозорец и голяма част от английската преса продължава да твърди, че Пеп Гуардиола не се е отказал от английския национал, а че още през зимата ще предприеме нова офанзива за Кейн.

За да придобият услугите на Влахович още през зимата обаче, лондончани ще трябва да приготвят около 70 милиона евро. Точно толкова е исканата сума от собственика на „виолетовите“ Роко Комисо.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА