Last news in Fakti

17 Ноември, 2021 12:57 2 346 3

Талант преподписа с Левски

  • пламен андреев-
  • левски-
  • вратар

„Сините” вече удължиха договорите на Билал Бари и Патрик-Габриел Галчев, а освен това обявиха, че предстоят разговори и с Георги Миланов

 Талант преподписа с Левски - 1

Вторият вратар на Левски – Пламен Андреев, подписа нов договор с клуба. 16-годишният страж, който е един от най-талантливите на поста си у нас, ще играе на „Герена” до лятото на 2024 година.

„Сините” вече удължиха договорите на Билал Бари и Патрик-Габриел Галчев, а освен това обявиха, че предстоят разговори и с Георги Миланов.

"Вратарят Пламен Андреев продължи договора си с ПФК Левски до лятото на 2024 година. Андреев е част от първия отбор на Левски от сезон 2020/2021 година. Със „синята“ фланелка е изиграл 4 мача. ПФК Левски пожелава на Пламен много сухи мрежи, победи и щастливи мигове с любимия клуб", написаха „сините”.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 В Левски вярват ли си?

    4 2 Отговор
    16 годишен талант, който тренира рамо до рамо с Ники, е обречен! Като го заведе Ники 2пъти при НиЛо, и ще хване по техния път!
  • 2 ПЕЕВ

    1 2 Отговор
    ПЕРУКАТА ТРЯБВА ДА ГО НЯМА ИНАЧЕ ЛЕВСКИ Е ОБРЕЧЕН.
  • 3 Сандо

    2 0 Отговор
    Това момче наистина е голям талант и ако се работи сериозно с него ще стане най-добрия в България.А в момента имаме доста добри млади вратарчета,които могат да направят сериозна кариера.