Last news in Fakti

17 Ноември, 2021 19:30 957 2

Райола за евентуалния трансфер на Погба: Декември е месецът на мечтите

  • пол погба-
  • мино райола-
  • манчестър юнайтед

Французинът е напът отново да напусне Манчестър Юнайтед

Райола за евентуалния трансфер на Погба: Декември е месецът на мечтите - 1
Снимка: БГНЕС

Пол Погба продължава да е сочен с пръст в Манчестър Юнайтед, като един от основните виновници идеите на Оле Гунар Солскяер да не сработват. От договора на французина остават около 6 месеца, но по всичко личи, че той ще напусне „Олд Трафорд“ още през зимата.

Агентът му Мино Райола направи любопитно изказване по темата, като намекна недвусмислено, че клиентът му е готов за ново предизвикателство в кариерата си.

Декември е месецът на мечтите... аз не мога да спирам мечтите, но е по-добре да не говорим за Пол“, каза импресариото пред Rai в отговор на въпрос за бъдещето на световния шампион.

28-годишният Погба в момента лекува контузия в бедрото и едновременно с това излежава наказание за червен картон във Висшата лига.

През 2012 г. той за пръв път напусна Манчестър Юнайтед като свободен агент, за да се превърне в истинска сензация с екипа на Ювентус. 4 години по-късно той се завърна в родния си клуб срещу колосалните €105 млн. Но мненията сред феновете са, че той все още не е оправдал инвестицията, въпреки някои запомнящи се мачове.

Само след месец и половина Райола ще може да говори лично с представителите на ПСЖ, Ювентус и Реал Мадрид, за да се опита да издейства договор за играча си. Едната опцията е да го отведе без пари през лятото, а втората е да извие ръцете на „червените дяволи“, за да го продадат още през януари срещу символична сума.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голям тарикат

    3 0 Отговор
    Опапа Муриньо, опапа Оле! Въобще трябва да си зле да купиш такъв играч, който в момента когато трябва да те от най-голяма нужда, ще те саботира!
  • 2 Алчната св&ня Райола е виновен!

    0 0 Отговор
    Винаги пълни главата на и без това глуповатия си клиент с разни небивалици и манипулации, за да му издейства трансфер и да лапне тлъста комисионна! Иначе му е през йя къде ще играе тъмнилката, стига да го препродаде още два - три пъти за да си вземе кинтите... Всички са наясно с цирковете на Райола,а за Погбаба отдавна е време да си ходи!